Balatoni szezonmunkáról pár kérdés?
Arra lennék kíváncsi, hogy a konyhai kisegítők hogy dolgoznak? Több műszakban, vagy csak 1 műszak és 15 óráznak? Tapasztalat nélkül esélytelen ilyen helyre bekerülni? Ha szállást is adnak, az általában milyen szokott lenni? Kb. mennyi a fizetés?
Szeretnék véleményeket, tapasztalatokat "hallani".
Én is épp ilyen állást keresek, de eddig 0 válasz jött. Esetleg valaki tudna segíteni ebben? :))
"Arra lennék kíváncsi, hogy a konyhai kisegítők hogy dolgoznak?"
Csak mazoista perverzeknek ajánlom a balatoni konyhai munkát.
"Több műszakban, vagy csak 1 műszak és 15 óráznak? "
Egy műszak, H-V 14-16 óra. Egy hónapban 420 óra munka.
"Tapasztalat nélkül esélytelen ilyen helyre bekerülni?"
Bárhova mehetsz, mert mindenhol munkaerőhiány van.
"Ha szállást is adnak, az általában milyen szokott lenni? "
Egy kis szoba, kis ágy, egy mocskos wc+zuhanyzó, plusz adnak egy rezsót. A jobb helyeken van egy közös hűtő.
"Kb. mennyi a fizetés? "
Nettó 110-120 ft, na most kiszámolod 420 órára kijön nettó 260 ft/óra fizetés.
jah meg van olyan hogy nem fizetnek ki, nekem sem fizettek ki két hetet.
Nekem egy szezon bőven elég volt, soha többet.
"De a legtöbb helyen bejelentenek, nem?"
Be. 4 órára.
Én csak azt nem fogom soha megérteni, hogy miért ilyen röhejes a fizetés ekkora munkáért cserébe.
Egy negyed akkora forgalmú máshol lévő büfében be tudják jelenteni az alkalmazottat meg normális bért adni neki, nekem ne mondja senki, hogy olyan helyen nem futja erre, ahol 20 méteres sorok állnak az 500 forintos lángosért meg 400 forintos sörért.
Egy csomó iparágban meg munkakörben értem, hogy miért annyi az annyi, de itt nem.
Azt gondoltam, hogy a Balcsin dolgozó pincérek keresnek kb. 160-at, vagy többet is. Mert megérdemelnék annyi melóért! Egész nap mosolyognak, állnak, +hétvége, +ünnepnapok, +esti meló, stb...A szakácsok is a 100 fokban állnak 15 órát a hét minden napján ilyen kevés pénzért?
Itt van a cikk, amit találtam:
250 ft/óra és havi 400-420 óra.. Azért ehhez pofa kell :)
"Nettó 110-120 ft, na most kiszámolod 420 órára kijön nettó 260 ft/óra fizetés."
Az kizárt mert még a minimálbér is több. Minimál órábér nettó 500 körül van, 400 órával ez azért 120nal jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!