Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 18 év alatti nyári munkát hol...

18 év alatti nyári munkát hol találok?

Figyelt kérdés
Sok helyen nézelődtem de nem nagyon találtam semmit. 15 éves vagyok. Budapesten szeretnék nyárra munkát találni Budapesten. Aki tud valami javaslatot adni az kérem írjon. A felszolgálás mindíg érdekelt. Itthon is kidekoráltam az étkezőasztalt és felszolgáltam az ételt. Sosem kérték, de mindíg ragaszkodtam hozzá. Főzni is tudok. Inkább egyedi ételeket csinálok. Nem vagyok egy példás tanuló de szorgos vagyok. Bármilyen ötletet elfogadok munka terén. A válaszokat előre is köszönöm!

#diákmunka vendéglátás felszolgálás
2016. ápr. 17. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:
A közeledben lévő diákszövetkezeteknél érdeklődj. Menj be az irodába, jelentkezz, érdeklődj náluk.
2016. ápr. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!