Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresési járadékot nem...

Álláskeresési járadékot nem kapok, ha nem megyek el az 1 órás előadásra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 22:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Ti voltatok már? Valami tájékoztató. És ha nem tudok elmenni?
2016. ápr. 16. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Még a regisztrációdat is törölhetik.
2016. ápr. 16. 23:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez már a 3. hónap végén van.
2016. ápr. 17. 06:28
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha valamit előírnak a munkaügyi központban és Te nem teljesíted, akkor együttműködés hiánya miatt törölnek a rendszerből. Orvosi igazolást vihetsz, hogy betegség miatt nem tudtál részt venni akármin is, de akkor pótló időpontot mondanak. A lényeg, együtt kell működni. Ha ezt nem teszed, törölnek a rendszerből.
2016. ápr. 17. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki volt már ilyen előadáson?
2016. ápr. 17. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már voltam. Azt mondták, csak egy előadást kell meghallgatni és írjuk alá a jelenléti ívet. Csak azt nem mondták el, hogy ez a jelenléti ív nem jelenléti ív, hanem arról szól, hogy az előadásban hallott munkát elfogadjuk. Aztán pár napra rá jött egy levél, hogy meghallgattam az előadást és közmunkára jelentkezzem X helyen. Elmentem. Utcaseprés volt a munka.

Aki nem hallgatta meg az előadást és nem volt orvosi indoka és a következőn sem jelent meg, megszüntették az ellátását.

Az előadáson arról beszéltek, hogy milyen közmunkás lehetőségek vannak, mennyi a közmunkásbér, milyen képzések vannak. Azt hitették el, hogy választhatunk, de aztán kijelölték a munkát és menni kellett.

2016. ápr. 18. 08:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, és köszi. Viszont az én esetemben már vége is van azóta a 3 hónapnak, ki is fizettek, nem fognak most munkát ajánlani, eddig nem hívtak be ilyen előadásra. Én azt gyanítom, hogy inkább az lesz hogy hogyan tovább, tb fizetés, ilyesmi.
2016. ápr. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!