Híres színésznek készülök! Mit javasoltok? Részletek lent
1. Érettségizz le, hogy elvégezhesd a Szinművészetit;
2. ha megvan a diplomád, évekig teljesíts kiemelkedően a színpadon;
(Ez eddig kb. 15 év.)
3. ha mindezt teljesítetted, lesz, aki felfigyel rád és egyre jobb szerepeket kapsz majd;
.
4. mindezeket átugorhatod, ha annak idején híres rendező/producer felesége leszel.
Miért üvöltesz? Én nem tudok egyetlen színészt sem, aki attól lett volna színész, hogy üvöltözik a gyakorin.
De olyanról sem hallottam, aki 14 évesen még nem tudta saját magától, hogy hogyan lehet színész. Nem híres, hanem csak színész.
1.Nem azért írtam nagybetűvel, mert kiabálni akartam, hanem mert számomra ez nagyon fontos!
2. A kreatív ötleteimmel, előadásmódommal szeretnék "kitörni"
3. Tudom hogy nem egyik napról a másikra leszek híres
4.DE MOST TÉNYLEG! MIT TEGYEK?????
Már leírták mit tegyél...nézz utána milyen színművészeti egyetemre akarz majd jelentkezni, és ahhoz megfefelően tanulj már most, hogy bejuthass oda kellő eredményekkel.
Közben pedig gyakorolj, olvass sokat ezzel kapcsolatban meg úgy általában, tanulj nyelveket, angolt minimum közel anyanyelvi szinten, mellette pedig minél több nyelvet tanulsz annál nagyobb esélyed lesz a jövőben.
Nézz utána a közeledben statiszta munkáknak, járj el a castingokta, hogy beleláss a világba, megismrej embereket és gyakorolj.
Aztán mindent beleadva végezd el a színművészeti egyetemet és keresd a lehetőségeket, járj castingokra.
És elsősorban - arra törekedj, hogy jó, majd később sikeres színész legyél, ne a hírnév legyen, ami a leginkább számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!