Németbe fogok menni mosogatni. Eltudnátok röviden mondani hogy milyen ott? És szerintetek itthon vegyek egy laptopot vagy ott kint?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 23:21
1/8 anonim válasza:
Az hogy milyen az helyfüggő. Ha jó cèghez kerülsz, jò helyed lehet a sza* munka ellenère is. Ha viszont rossz a cèg, az kihat mindenre.
4/8 anonim válasza:
Magyar billentyűzetes laptopot csak itthon fogsz kapni, kint meg ugye német billentyűzetest, esetleg még angolosat.
5/8 anonim válasza:
Azt, hogy neked milyen lesz, azt senki nem tudja megmondani, és sokmindentől függ.
Annyi viszont biztos, hogy ha minimálbért kapsz, akkor kb semmivel nem lesz jobb az életszínvonalad, mint itthon.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudni még hová fogok menni.
A billentyű nem muszáj hogy magyar legyen, angol is jó lenne.
Háromszori étkezés biztosított és a szállás. Étkezés nem tudom milyen, valaki tud róla nyilatkozni? Nekem az sem mindegy mit eszem, glutén érzékeny vagyok és sós cukros kaják sem jók nekem.
2016. ápr. 15. 17:49
7/8 anonim válasza:
szia.
Kint vagy már? Mert akkor felesleges leírni a tapasztalataimat :) ha még nem, akkor mesélek ezt-azt..
8/8 A kérdező kommentje:
Szia.
3 hét múlva tudok indulni kb csak. Megköszönném ha írnál róla mert semmit nem tudok :)
Egyébként tabletet fogok vinni kintre.
2016. máj. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!