Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németbe fogok menni mosogatni....

Németbe fogok menni mosogatni. Eltudnátok röviden mondani hogy milyen ott? És szerintetek itthon vegyek egy laptopot vagy ott kint?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy milyen az helyfüggő. Ha jó cèghez kerülsz, jò helyed lehet a sza* munka ellenère is. Ha viszont rossz a cèg, az kihat mindenre.
2016. ápr. 14. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosogatni? vendéglátásban?
2016. ápr. 14. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Melyik városba mész?
2016. ápr. 14. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Magyar billentyűzetes laptopot csak itthon fogsz kapni, kint meg ugye német billentyűzetest, esetleg még angolosat.
2016. ápr. 15. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Azt, hogy neked milyen lesz, azt senki nem tudja megmondani, és sokmindentől függ.

Annyi viszont biztos, hogy ha minimálbért kapsz, akkor kb semmivel nem lesz jobb az életszínvonalad, mint itthon.

2016. ápr. 15. 10:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudni még hová fogok menni.

A billentyű nem muszáj hogy magyar legyen, angol is jó lenne.

Háromszori étkezés biztosított és a szállás. Étkezés nem tudom milyen, valaki tud róla nyilatkozni? Nekem az sem mindegy mit eszem, glutén érzékeny vagyok és sós cukros kaják sem jók nekem.

2016. ápr. 15. 17:49
 7/8 anonim válasza:

szia.

Kint vagy már? Mert akkor felesleges leírni a tapasztalataimat :) ha még nem, akkor mesélek ezt-azt..

2016. máj. 3. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia.

3 hét múlva tudok indulni kb csak. Megköszönném ha írnál róla mert semmit nem tudok :)

Egyébként tabletet fogok vinni kintre.

2016. máj. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!