Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nálatok mennyi az annyi? 3...

Csatrad kérdése:

Nálatok mennyi az annyi? 3 tengelyes eszt. Cnc,2 gép egyszerre, heti 38,5ó, anglia

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hamarosan lejár a próbaidő, és 12 fonton kezdtem, jól nyomom ezért a főnök köszönetből megemelte 13ra.

Sok a melo és személy repülőgép alkatrészeket gyártok. Napi rendszerességgel programozok, beállítok, legyártok 15-500 darbig, mindenfélét. Sok saválló, műanyag, aluk.

1 főgép adagolóval és egy töltendő második felfogásokhoz.

15öt szeretnék kerni majd. Szerintetek? Font,anglia, kb 15 fős cég. Pár fős vezetőség.

2016. ápr. 5. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Halihó. Én 13mat kapok jövő héttől szintén Angliában nyilván. Nálunk 14 a max egy kicsi cég vagyunk így én pl hiába kérek 15öt kizárt hogy megadják. Engem 11el vettek fel. 3 tengelyesen kezdtem most egy jó ideje öt tengelyesen vagyok és programozok is de inkább gyorsítok, javítok a programban. Rajzról nekünk nem szükséges ugyanis a mérnökök írják a programot. Neked túlóra hogy van fizetve? Nekem hét közben egyharmad plusz szombat másfél vasárnap dupla. Vannak cégek ahol 21 fontot is kifizetnek szaros operátor munkáért cserébe csak 1 éves szerződést kapsz. De van ahol fizetnek 17et simán rendes cégnél de az tengeralattjáró alkatrész gyártás. Ja és én is aerospaceben vagyunk de próbálunk betörni a nukleáris iparba. Szép napot!
2016. ápr. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!