Melyek azok a munkák amit sosem csinálnál?
Figyelt kérdés
Nekem az orvos, masszőr vagy bárki aki emberekhez ér, aki állatokat bánt (erdész), hentes se lennék vagy olyan aki a húsokkal foglalkozik, olyan foglalkozás ami csak fizikailag terhel le. Biztos van még, de ezek ugrottak be.2016. ápr. 4. 11:09
1/14 anonim válasza:
Öreg emberekkel foglalkozás, masszőr , takarító
2/14 A kérdező kommentje:
Takarítást én sem.
2016. ápr. 4. 11:18
4/14 anonim válasza:
Gyári munka, raktári munka, takarító, lényegében semmilyen fizikai munkát pénzért.
5/14 anonim válasza:
Gyári munkás (aki szalag mellett dolgozik), ügynök, bolti eladó, közmunkás.
6/14 anonim válasza:
Amik alacsonyan jövedelmeznek,amik nem piacképesek,tehát amivel nem lehet szakítani nagyot.
7/14 anonim válasza:
Amit soha: hentes és húsboltos (még itthon is alig fogom meg a húst főzéskor)
Ja és sosem lennék értékesítő meg ilyesmi, aki embereket szólítgat le, az olyan undorító, akkor már inkább a Meki vagy takarítás, ennél minden jobb.
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó hm. Az értékesítésnek is vannak formái. Én értékesítő vagyok. Szállodában dolgozom, van alattam 4-5 ember. A szobákat értékesítjük, rendezvényeket szervezünk, a konferencia termeket adjuk ki. Ez miért gáz?
2016. ápr. 4. 12:07
9/14 anonim válasza:
sajnos sok. kemény fizikai meló, ahol embereket kell ápolni, emberekhez kell nyúlni, öregek otthona, hentes, követeléskezelő, callcenter, biztosítózás, ingatlanozás, gyár, bolt
10/14 anonim válasza:
írtam, hogy olyan értékesítő, aki embereket szólítgat le. Pl ezek a parfüm árusok a plázákban is, akik megállítgatnak, meg a telefonon értékesítők bankokban stb, szerintem ez szörnyű, embereket zaklatni, ennél szerintem minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!