Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy biztonsagi/v...

Bónert Szabolcs kérdése:

Mennyit keres egy biztonsagi/vagyonor magyarorszagon ma azaz 2016 ban?

Figyelt kérdés
Szeretnek komoly valaszokat kapni a feltett kerdesre. Csak az irjon aki konkret adatokkal tud szolgalni, talalgatasokra hulyesegekre nem vagyok kivancsi. Illetve az is erdekelnek , hogy a tanfolyamok milyen arban mozognak. Valaszokat elore is koszonom.

2016. ápr. 2. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vidék-Multicég-24/48

240 órára kaptam 100EFt.-ot Ezért járőrözni kell éjjel-nappal. Szondázni a dolgozókat(nem a főnököket),kotorászni a táskájukban.A szabadság benne van 100E-ben.Útiköltséget fizetnek(9Ft./Km ami közel sem fedezi a bejárást.Végül is csak azért nem vagyok közmunkás mert szégyenlem,de anyagilag nem járnék rosszabbul.

2016. nov. 20. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Budapesti irodaház,24/48 és mellette lehet vállalni 9-órás nappalit. 470/óra

Van fix 10 vagy 11 24-órás szolgálat,attól függ hogy jön ki a hónap ez alapba 240 vagy 264 óra,mellé vállalok 3-4 nappalt ami reggel 7-16-ig tart,így havi 276-300 óra amit dolgozok. Soknak tűnik,de a család többi tagja sincs otthon nagyrészt ilyenkor,így annyira nem gáz,csak az éjjel/hétvége rossz,hogy mondjuk inkább lennék olyankor otthon...

Fizetés 130 és 140 közöttire jön ki. Szabira kapunk 2 ezer ft-ot/nap,nekem 30 napom van egy évben, tehát hozzájön 60 ezer. De mikor szabira megyünk akkor is megvan a minumum 240-260 óra,mert más is szabira megy és akkor a saját szabink előtt és után 24/24-be vagyunk és olyankor a nappalos kolléga minden nap jön,aki amúgy nyugdíjas. Hozzáteszem este 10-től reggel 5 ig alvás van,napközben se kell szinte semmit csinálni,csak pár kulcsot kiadni és visszavenni,egész nap netezünk,kb 17-órától filmezés tv-zés van fekvésig. Hétvégén és ünnepnapokon meg reggel 7-től ugyanez.

Volt már jobb órabérem ennél,kicsit rosszabb körülményekkel.

És igen,sajna ezért nézik le a biztonsági őröket,mert azért a legtöbb helyen,legalább is Pesten,hazaviszik a 130-160 ezret a biztonsági őrök,sőt,van ahol sokkal többet,tulajdonképpen nulla munkával. De ez nem is lenézés,ez igazából az irígység,ami így nyilvánul meg azokban az emberekben akik kétkezi robot munkával visznek haza ugyanennyit kb vagy még kevesebbet.

Persze tudom van ennél jóval kevesebb is,de én nem róluk beszélek. A többség az így keres ahogy leírtam,tudom,ugyanis a legnagyobb cégnél vagyok ami ma létezik 2016-ban ezen a piacon,és 450-es órabérnél nincs kevesebb én úgy tudom.

2016. dec. 2. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Én munkaszerződéssel (HAVI FIX135000Ft.) Ami a borítékba van

viszont90-100e-ezért 240órát vagy 260órát dolgozni ,éjszaka,vasárnap,ünnepnap,szabi nincs,pofázás hiába,

fizetési cédula nincs,

a 24 órából 8-at készenlétnek vesznek,amiért nem fizetnek,holott dolgozni kell akkor is.Ugyhogy lopnak a dolgozóiktól és csalják az adót.

2016. dec. 29. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!