Avon tanácsadó mit csinál?
Most rendeltem először tanácsadó segítségével és nem tudom hogyan működik a dolog. Majd hozza a lakcímemre, már beszéltem is vele. Ilyenkor illik behívni, vagy csak átveszem és fizetek?
Illetve még fog valamit mondani? Ajánlgatni termékeket, vagy csak ideadja és szia?
Az igazán jó tanácsadó nem "tukmál", hanem megpróbálja megismerni a vevő igényeit, szokásait, bőrtípusát, sminktónusát és megmutatja a vevő kívánságának leginkább megfelelő terméket. pl. illatmintával a parfüm illatát, melyből a vevő eldöntheti, hogy tetszik-e neki az illat, stb. Volt, hogy 20-30 rúzsmintával is jártam, s a vevő bármelyiket kipróbálhatta a kézfején, s ha egyik sem tetszett neki, akkor nem rendelt :-)
ÉN soha nem tukmáltam - mégis mindig volt megrendelésem :-)
Jó, lehet nem úgy tukmáltad mint a cigányasszony az ukrán cigit, hogy "vegye maán meg".
Kifinomult volt a tukmálásod, amivel rávetted, hogy végigpróbálgassa mind a 20-at a kezén, meg meghallgassa a bőrtónusról a kiselőadást.
Tévedsz, nem is tartottam kiselőadást :-)
Pont azért szerettek a vevőim (akik amúgy az ismerőseim voltak és azóta is mindenkivel jóban vagyok :D), mert én nem eladni akartam nekik, hanem kiszolgálni őket, az igényeik szerint :-) Ha nem kért semmit, akkor nem kért... nem ebből éltem...
Szóval nem, nem nyomultam, ezt felejtsd el :D
Igenis nyomultál, csak nem látványosan, hanem ugyanúgy, ahogy a szövegedet is írod. 60 smiley egy bekezdésben. Mosolyogtál szépen. Minden a vevőért van, természetesen.
Te csak azért vagy ott, hogy őt szolgáld. Mert te ezt élvezed... nincs is jobb dolgod. Hagyjuk már a mesét habbal.
"Mert te ezt élvezed."
Sajnálom, hogy számodra ismeretlen dolog az, amikor az ember szereti azt, amit csinál :-)
Igen, élveztem, mert nagyon jó lrzés volt, amikor a vevő megkapta a pl. parfümjét, befújta magát vele és láttam az örömöt az arcán, meg mondta is, hogy fú, igen, milyen klassz illata van.
És igen, ott vannak a smileyk, mert interneten csak így lehet jelezni, ha valamit pozitívvá akarok tenni vagy mosolyogni. Bocs, hogy nem vagyok savanyú tojás és szeretem az életet, az illatokat, stb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!