Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből telik az embereknek...

Miből telik az embereknek több milliós autókra, olyan helyen ahol alig van munka (Nyíregyháza pl. )?

Figyelt kérdés
Nem irigykedek, és nem rosszmájúskodok csak érdekelne, hogy mi olyan munka van - ha van nekik egyáltalán - ami ennyire jól menő?
2016. márc. 21. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 nyíregyházi ismerősöm van az egyetemen, abból 5-en piszok gazdagok, de egyik sem szereti szellőztetni, hogy miből. És a hatodikat sem mondanám igazán csórónak.

Többük saját lakást kapott Pesten anyuéktól az érettségire, valamelyiknek autója is van, rengeteg pénzt elvernek minden nap, stb.

Csak az egyikük vallotta be eddig, hogy apuci cigaretta és benzincsempészettel foglalkozik.

Egyébként én mindenhol máshol is csodálkozom a rengeteg új autó láttán, de igazuk van azoknak, akik mondják, hogy a legtöbbje nincs kifizetve, és inkább kevesebbet esznek, de autó az kell ám, hogy lássa a szomszéd.

2016. márc. 22. 14:00
 12/12 anonim válasza:
100%
Talán drog és esetleg más illegális cuccokból! Vagy mit tom én....... Nyiregyen inkàbb vén fószereknek szoktam látni bmw, audi,mazaretit.
2016. márc. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!