Akik 60 ezret elköltenek egy szórakozóhelyen meg többszázezres ruhákat vásárolnak azoknak mivel foglalkozhatnak a szülei?
Figyelt kérdés
Sok olyan 18-20 körüli vagy az alatti lány ekkora összegeket költ állandóan. A szüleik mind menő vállalkozók akik ennyi pénz tudnak adni a gyerekeiknek? Elvégre diplomával nem lehet ennyit keresni.2016. márc. 18. 14:20
11/14 anonim válasza:
Faterom nettó 200 000-et keres, de fizetésnapon eliszik 80 000-et, alkoholra meg dohányra költ csak 19 éves kora óta.
A 18-22 éves munkatársai is ilyenek, tehát nem ritka az általad említett söpredék!
13/14 anonim válasza:
lehet, hogy amíg 20 éves lett a gyerek halmozták a tőkét, és most a kamataiból élnek
14/14 anonim válasza:
En suli mellett dolgoztam anno es megvolt a 160e havonta. En abbol koltottem istentelenul. Persze azt nem latta senki discoban hogy ezzeh 12-16 orat dolgoztam. Szerencsere nem mindig kellet bejarni suliba ugyhogy ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!