Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha próbanapra hívtak akkor...

Ha próbanapra hívtak akkor nagy az esélyem hogy bejussak?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem mostanában sok gyakornoki munkára és egy cég hívott próbanapra. Azonban ők nem hívtak interjúra sem. Szóval most nem tudom hogy akkor minden szimpatikus jelentkezőt behívnak próbanapra vagy csak páran maradtunk. Valakinek hasonló tapasztalat? A próbanapért nem fizetnek. Azt sem tudom pontosan mi lenne a dolgom. Szerintetek?
2016. márc. 15. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Az majd biztos jobb lesz amikor a nagy keresgélés után semmi, aztán mehettek közmunkásnak havi nettó 50-60 ezerért:), de hétvégéken is . Ha meg nem tetszik, még azt is meg érheted, hogy kizárnak 3 évre a munkaügyi központból és az önkormányzatból is . Se segíly, se TB !
2016. márc. 16. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyakornoki melóról beszélünk. Remélem mindenki tisztában van vele, hogy ha el is kezd ott dolgozni, az első hetekben valószínűleg semmi érdemleges feladata nem lesz (hacsak nem valami portás leány pozícióról van szó, de talán még ott sem). Azt javaslom, hogy mindenképp menj el, maximum ha tényleg nagyon nem tetszik, akkor fogod magad és lelépsz.
2016. márc. 17. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A probanap nem legalis.

Interjura nem, de ingyen munkara hivtak? Haaaat.....

Nekem volt mar olyan, hogy mondta, hogy interju, majd kis feladat. Oke, az nem gond. Csak azt nem mondta, hogy negy oras kis feladat, meg otthon hazi feladat. Felalltam es eljottem.

2016. márc. 17. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:

"Oke, az nem gond. Csak azt nem mondta, hogy negy oras kis feladat, meg otthon hazi feladat. Felalltam es eljottem."

Ez pedig azért komolyabb gyakornoki munkáknál eléggé bevett dolog.

2016. márc. 17. 19:35
 15/16 A kérdező kommentje:
felvettek szóval nincs para :)
2016. márc. 17. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:

És kifizették a márciusi béredet is?

Grat amúgy, ha bejött :)

2016. ápr. 12. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!