Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire igaz, hogy rosszul...

Mennyire igaz, hogy rosszul keres egy fogorvos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általános orvos szakos hallgató vagyok jelenleg, de azon gondolkozom, hogy szeretnék átmenni fogorvos szakra, mert jobban tetszik. Viszont le akarnak beszélni, mert hogy milyen rosszul fogok keresni, majd fognak alkalmazni egy rendelőben, aztán annyi pénzt fogok kapni, amennyi fogat betömtem... hogy jobb, ha maradnék inkább.

Szerintetek? Tényleg rosszul keres egy fogorvos? Örülnék, ha tudna segíteni olyan, aki benne van ebben a témában! Köszönöm :)

2016. márc. 15. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Eleinte nem fogod magad halálra keresni, de amint sikerül átnyergelned a magánszektorba, a határ a csillagos ég lesz konkrétan. Szerintem pénz szempontjából az orvosi sem jobb, sőt...
2016. márc. 15. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

A fogorvos az egyik legjobban kereső orvosi szakma (rögtön a szülész-nőgyógyász és a sebész után). De egy sebész sem fog az egyetemről kiesve milliókat keresni - ahogy egy fogorvos sem.

Pár évet lehúzol, szerzel gyakorlatot aztán irány egy magánklinika vagy ha lesz egy kis pénzed akkor egy magánpraxis. Esetleg még specializálódsz is valamilyen területre, akkor meg aztán dől a lé.

Régen egy luxuscikkeket árusító boltban dolgoztam, egy csomó fogorvos vevőnk volt, főleg a osztrák határ mellől maszek dokik. Úgy szórták a pénzt, hogy nem győztük számolni.

2016. márc. 15. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan orvosok keresnek a legjobban, amiknek vagy nagyon látványos a munkája vagy a lehető legnagyobb rájuk a kereslet a magánszektorban.

A fogorvos tipikusan ilyen. Akinek van egy kis pénze és nem minimálbéren él, annak bármi gondja van a fogával szinte biztos, hogy rohanni fog egy magán fogorvoshoz, inkább kifizeti a súlyos pénzeket, hogy ne kelljen heteket várni fájós foggal, vagy órákat szobrozni a váróban.

2016. márc. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!