Mit jelent a hostesskedés? Mit csinál az az ember aki ezt csinálja?
Különböző rendezvények lebonyolításában van fontos szerepe. Igen széleskörű feladatai vannak, fontos hogy a váratlan helyzetekben feltalálja magát, jó kommunikációs készsége legyen, kedves legyen, mosolygós, és bánjon jól az emberekkel. Egy hostess rengeteg területen dolgozhat: idegenforgalom, konferenciák, kongresszusok, kiállítások, vásárok, promóciók, termékbemutatók. Feladata az információ szolgáltatás, értékesítési, és egyéb adatok rögzítése.
Könnyű munkának tűnik, de nem az. Nagy türelemre van szükség az emberek felé, és ha ezerszer elmondod neki ugyanazt, és nem érti, még egyszer széles mosollyal elismétled.Fontos a jó megjelenés, talpraesettség.
Én megértem a kérdését!Ti sem vágjátok nagyon,hogy milyen hirdetések vannak hostess ügyekben,mi?Eredetileg azt hittem,promóciós munkát jelent,meg ilyesmit,de kezdem belátni,hogy ez az új szó a k*urválkodásra!Ugye az étterembe kísérgetés egyéb szolgáltatást is rejthet,de amin leginkább meglepődtem az egy állásinterjú volt,ahová hostess operátorokat kerestek!Mire gondolunk az operátor szó alatt?Hogy ügyintéz,telefonálgat,címeket ad ki,stb..nos én 3 éves telemarketinges gyakorlattal úgy mentem oda,hogy biztos a hostesses lányoknak kell kiadni címeket,telefonálni,stb..HÁT NEM!!!
Beültettek egy kamera elé,és le kellett volna vetkőznöm,mint netk*urva!!!Na ehhez mit szóltok???
Manapság a hírdetéseknek semmi köze az eredeti munkához!
Természetesen elmentem csalódottan hazafelé...
ennyit a hostessről..
előző,az elötted író vagyok,képzelj el egy szép plakátot,rajta egy headsettes nő,számítógép előtt,felirat:Hostess operátorokat keresünk!Szokásos blabla,gyere a csapatunkba,jó kereset,fix munkahely,stb,
és így plakátról néztem le a telefonszámot!!ez volt kiírva,és nagyon megörültem..a végén meg nagyon elkeseredtem.. :S
Régi kérdés már tudom, de attól még : a 4. Válaszoló egy rohadt nagy p*cs
Nyomorék miért vagy az oldalon egyáltalán ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!