Állásinterjúra megyek de nem tudom a cég nevét?!
Sziasztok!
Nemrég diplomáztam így nagy álláskeres3sben vagyok. Átlag napi 5-10 pályázatot küldök el, közel azonos pozícióra. Pénteken felhívott egy hölgy, bemutatkozott mondta a cég nevét is, de kicsit hadart. Elmondta a címet és hogy mikor kellene mennem.
Rosszul értettem a cég nevét, mert amire gondoltam hogy honnét hív, kiderült, hogy nem az a cég az. Cím alapján a gugli kidob vagy 10 céget de hangzásra egy sem olyan mint amit a hölgy mondott. Telefon tudakozó nem segített. Ma megyek állásinterjúra de nemtudom melyik céghez így nem tudok felkészülni. Mit tegyek? Ha felhívom a hölgyet, higy bocsánat melyik cégtől is hívott tuti hogy bukta.
Kérlek adjatok tanácsot.
Ez most komoly?
Diplomával ez ilyen bonyolult kérdés?
Visszanézed a híváslistát, és a szám alapján rákeresel.
Vagy megnézed azt a 10 céget, amit a címre kidob a kereső, és az elküldött pályázataid között megnézed,hogy melyikhez küldtél jelentkezést.
Vagy egyszerűen kikapcsolod a saját szám elküldést híváskor, és visszahívod őket. Valószínűleg nem úgy fogják felvenni, hogy "Kovács Manci vagyok", hanem a cégnévvel. Aztán lerakod anélkül, hogy beleszólnál.
"Visszanézed a híváslistát, és a szám alapján rákeresel.
Vagy megnézed azt a 10 céget, amit a címre kidob a kereső, és az elküldött pályázataid között megnézed,hogy melyikhez küldtél jelentkezést.
Vagy egyszerűen kikapcsolod a saját szám elküldést híváskor, és visszahívod őket. Valószínűleg nem úgy fogják felvenni, hogy "Kovács Manci vagyok", hanem a cégnévvel. Aztán lerakod anélkül, hogy beleszólnál.
"
Ha közvetítőtől kereste a nő, akkor mindegyik kapufa.
Ha nem közvetítő, akkor szerintem a legjobb a rejtettről felhívni, majd lerakni bemutatkozás után.
Az szép...
Na és hogy derült ki? Erre már kíváncsi vagyok :-)
"Ha közvetítőtől kereste a nő, akkor mindegyik kapufa. "
Akkor viszont nincs veszteni valója ha rákérdez, hogy melyik céghez is kell mennie.
Kösz a tudósítást :-) (4-es vagyok)
"Felhívtam az adott számot" - akkor még szerencséd volt, mert engem sokszor rejtett számról hívnak ilyen mindenféle cégek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!