Cukrász vagy pincér?
Figyelt kérdés
Cukrásznak tanulok de nem igazán tetszik, nem hinném, hogy nekem való. Most azon gondolkozok hogy következő évben pincérnek kezdek el tanulni csak nem tudom az mennyire érné meg. A cukrász szakmánál az a baj, hogy a receptek megtanulása nem megy vagy ha sikerül is akkor pár hét alatt elfelejtem.
Szerintetek melyik a jobb szakma?
2016. márc. 2. 21:35
1/2 anonim válasza:
ne bemagold, hanem logikusan építsd fel, és akkor nem fogod elfelejteni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem kinek mi, melyiket csinálnád szívesebben? Mert nem mindig a könnyebb út a jobb. Ha nem érdekel az egész cukrász dolog, váltani kell. Ne dolgozz olyan szakmában, amit nem fogsz szeretni, mert legalább 30 évig abban fogsz dolgozni. Nekem a pincér sokkal jobban tetszik, de ez tőled függ, hogy te hogy látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!