Pénzügyi elemző vagy fuvarszervező?
Melyik felé éri meg jobban orientálódni?
Azért kérdem, mert két helyről is várom a visszajelzést, és ha olyan szerencsém lenne, hogy mindkét helyre felvesznek, melyiket érdemes inkább választanom. Mind a kettő magyar tulajdonú, külföldi kapcsolatokkal rendelkező vállalat. A fizetésről még konkrétan nem esett szó, én mindkettőnél ugyanazt adtam meg igénynek( bruttó 250-300, diploma és angol nyelvtudás kell mindkét helyre). Feladatokat tekintve mindkettőt érdekesnek találom.
De elég más terület. Vélemények, tapasztalatok, ötletek?
350et akartam mondani, de a csaj azt mondta, az túl sok.
Miért, szerinted mennyi egy kezdő pénzügyi elemző fizetése? (egyébként én is többre tippeltem volna)
egyébként most csak emiatt nem fogok nem pénzügyi elemző lenni...géz is lenne, egy alacsony bér miatt feladnám hogy az legyek,hogyha a későbbiekben azzal többre megyek.
Egyébként pénzügyi diplomám van (BGE).
Jesus,
Ha már nem tudsz elhelyezkedni a szakmádba, fogadd el a fuvarszervezőt 100nettóval.
A pénz elemző az újságíró kategória.
a pénzügyi elemző újságíró kategória? wtf???? én is azt mondom most, h oh my God, ha nem értesz hozzá, légy szíves ne írj.
nettó 100 sehol sem lenne, legrosszabb esetben is bruttó 250 (ami nettó 163750) plusz mindkét helyen van cafeteria.
"A pénz elemző az újságíró kategória."
Szerintem olyan témához szólj hozzá, amivel minimálisan képben vagy.
A helyedben a pénzügyi elemzőt választanám.
köszönöm, én is úgy érzem, hogy az lenne a jobb. Persze még egyik helyről se kaptam visszajelzést, csak gondoltam időben érdeklődök, ha olyan szerencsém lenne,hogy választhatok...
Egyébként a fizetésről mit gondoltok? Én kicsit meglepődtem, hogy a 300-350es bruttó igényemet sokallta.Mármint, egy bruttó 300ra azért számítottam.
Bocsi a stílusért, de úgy látom, hogy egy un. "tőzsde-zsidó" akarsz lenni. (pénzügyi pálya, szemtelenül nagy pénzéhség) Hidd el, hogy havi 100 000-ből is meg lehet élni. A ranglétrát meg kell mászni. Nem lehetsz azonnal főnök. Amúgy ha DOLGOZNI akarsz, a fuvarszervezőt válaszd! Ha KÁVÉZGATNI és EBÉDELNI, akkor a pénzügy, vagy esetleg egy állami hivatal pl. bíróságon akár évekig is tűrik az aktatologatást.
Ui.:tényleg nem akarlak megsérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!