Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felhívjam a "leendő munkaadót"...

Felhívjam a "leendő munkaadót" v sem? Lent

Figyelt kérdés
Jelentkeztem szállodai recepciósnak. De is hívtak interjúra, viszont lebetegedtem, így kénytelen voltam lemondani. Azt mondta a hölgy, hogy semmi baj, majd akkor jövő héten menjek, mert az adott héten már nem ért rá máskor.Az viszont nem volt jó, mivel a barátaim már befizettek egy 5 napos kirándulásra, és nem akartam visszamondani.Azt mondta, hogy jó, akkor keressem meg, ha hazajöttem, és megbeszéljük a továbbiakat. Felhívtam utána, azt mondta, már vannak jelöltek, de ha mégsem lenne közöttük megfelelő, akkor hívni fog. Kétszer is közölte, hogy majd ő keres, még a héten,ne én hívjam ( ez múlt héten volt). Nem hívott. Ma meg látom, hogy megint meghirdetésre került az állás...szerintetek felhívjam? Vagy csak már nem akart velem foglalkozni, azért nem hívott? Vagy elfelejtett?

2016. febr. 29. 17:28
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

a kis torokgyulladás éppenséggel majdnem 39 fokos lázzal járt.

Különben oké, Te így gondolod, én meg így. Én csak akkor dolgoznék ekkora lázzal, ha otthonról meg tudnám oldani..bár akkor épp ép gondolatom nem volt, mitha az agyam is égett volna, meg fájt mindenem.

Másrészt az sem a legjobb hilyenkor fertőzöd a körülötted élőket. Na de nem akarok kötekedni, és tényleg nem tudom milyen helyed van ( btw, fogalmam sincs, hol láttad, hogy írtam hogy tudom..)

2016. febr. 29. 18:41
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

"Majdnem 39 fokos lázzal"...hát, nekem simán annyi volt. És azt hiszed nem éreztem magam s..rul? De fogalmad sincs, hogy mennyire s..rul éreztem magam. De kibírtam!

Mondom, mindannyian mások vagyunk, csak ne lepődj meg, ha a kutyának nem fogsz kelleni ilyen hozzáállással!

És bármikor mondhatják a jelenlegi munkahelyeden is, hogy viszont látásra és akkor ilyen hozzáállással nem vesznek fel máshová sem, akkor meg lehet sajnálkozni, mint írtad, van egy gyereked, és kiesik egy jövedelem. Nem mindegy!

De te tudod, a te életed. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy én vagyok a tökéletes példa, csak ha én is munkáltató lennék, én is olyan embert vennék fel dolgozni, akibe megvan a kitartás, nem keres kifogásokat és meg lehet benne bízni.

2016. febr. 29. 18:48
 23/39 A kérdező kommentje:
most megint off, de már csak azért sem mennék így, mert összefertőzök mindenkit.
2016. febr. 29. 18:50
 24/39 A kérdező kommentje:
egyébként megvan bennem a kitartás ( fogalmad sincs mennyire) a lojalitás is ( ha érdemes, teszem hozzá), szóval azért én nem vagdalkoznék így ennyire ezekkel a kifejezésekkel, amikor nem ismersz.
2016. febr. 29. 18:51
 25/39 anonim ***** válasza:

Te sem ismersz engem.

Mellesleg a fertőzéseket is elkapod máshol, ha emberek között vagy, tehát nem csak tőled kaphatják el, mellesleg szerintem elég felnőttek vagyunk hozzá, hogy tudjuk, hogy mit hová intézzünk és hogy járjunk el, hogy ne fertőzzünk meg másokat...

Meg aztán te sem ismersz engem, csak feltettél egy kérdés, amire kaptál válaszokat. Az meg, hogy nem tetszenek, az meg a te bajod. Nem kell magyarázkodni, téged mindez nem érdekelt, látszik, hogy neked ez nem fontos, akkor ne lepődj meg, ha te sem vagy fontos egy lehetséges munkaadó szemében.

2016. febr. 29. 19:37
 26/39 anonim ***** válasza:

hagyd, látod, mennyire komolytalan.

minden és mindenki hibás, csak ő nem.

2016. febr. 29. 19:55
 27/39 A kérdező kommentje:

"minden és mindenki hibás, csak ő nem"

lol...:D

Nem tudom honnan vetted ezt, v miből következtettél erre.

Na mindegy.

Különben már rég nem kérdésre való válaszolás folyik, hanem az énmajdmegmondomatutit típusú kommentek

2016. febr. 29. 20:11
 28/39 A kérdező kommentje:

"mellesleg szerintem elég felnőttek vagyunk hozzá, hogy tudjuk, hogy mit hová intézzünk és hogy járjunk el, hogy ne fertőzzünk meg másokat."

Épp erről beszélek. Ezért nem mennék betegen dolgozni. Persze más, ha egyedül vagyok valahol, de amíg más is van rajtam kívül egy légtérben, addig én biztos nem fertőzném.

2016. febr. 29. 20:12
 29/39 anonim ***** válasza:
Ez a hajó már elment, vond le a tanulságot, hogy nálad kissé agilisabbat keresnek. Olyat, aki egy sz..ros torokgyulladás ellenére be tud fáradni egy állásinterjúra, vagy lemondja a jövendő karrierje miatt az 5 napos kirándulás egyik fél napját.
2016. febr. 29. 20:30
 30/39 A kérdező kommentje:

Sajnos a fél napos dolog nem vált be. Ezt akartam én is, de az elutazásom napján, és a hazaérkezésem napján a hölgynek nem volt jó.

Mea culpa. Legközelebb elmegyek betegen interjúra. REmélem Te leszel az interjúztató. Biztos örülni fogsz neki, hogy egy vírusos egyént kell interjúztatnod.

CSak hogy teljes legyen a kép: én egyszer már voltam betegen interjún, nem szívesen akkor sem, de elmentem. Ott jegyezte meg a Hr-s csaj: legközelebb ne menjen betegen interjúra, összefertőz mindenkit, nagyon kényelmetlen, hogy folyton az jár a fejemben, Önnek köszönhetően majd mehetek táppénzre. Szégyelltem is magam rendesen.

Azt hiszem, erre mondják azt, nem lehet mindenki igényének megfelelni.

2016. febr. 29. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!