Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány állásinterjú után adnád...

Hány állásinterjú után adnád fel? 41?

Figyelt kérdés

Egy válaszolótól idézek:

"41 interjú az mocskosul sok. Én már 3-4 sikertelen után leülnék beszélni valakivel... A 10 után keresnék egy life coach-ot, vagy HR assistantot, 20 sikertelen után elgondolkoznék, hogy külföldön keressek állást... A 30. után hagynám a picsäba az egészet és elmennék svájci juhásznak a hegyekbe."

2016. febr. 28. 12:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De unalmas ez...
2016. febr. 28. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg összejöhetnétek balázskával, bäszogathatnátok egymást, ahelyett, hogy itt idegesítenétek mindenkit.
2016. febr. 28. 18:22
 13/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
Így izgalmasabb.
2016. febr. 28. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha 41 után feladod mi történik?

Egész életedben nem lesz munkád.

Ha próbálkozol akkor lehet a 85. állásinterjún lesz munkád és egész hátralevő életedben ott dolgozol.

De ha nekem nem lenne munkám, akkor elmennék gyárba is dolgozni, ahova bárkit felvesznek, mert 100 ezer is több mint a semmi...

2016. febr. 28. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem keress fel egy szakembert, aki rendet tesz a fejedben, ugyanis lassan beteges, hogy naponta teszel fel ezzel kapcsolatban kérdést.

Egyébként hogy sikerült eljutni 41 állásinterjúig? Egy másik kérdésedben leginkább az süt rólad, hogy még a végzettségednek megfelelő hirdetést sem bírsz előkukázni.

2016. febr. 28. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!