Hány állásinterjú után adnád fel? 41?
Egy válaszolótól idézek:
"41 interjú az mocskosul sok. Én már 3-4 sikertelen után leülnék beszélni valakivel... A 10 után keresnék egy life coach-ot, vagy HR assistantot, 20 sikertelen után elgondolkoznék, hogy külföldön keressek állást... A 30. után hagynám a picsäba az egészet és elmennék svájci juhásznak a hegyekbe."
Ha 41 után feladod mi történik?
Egész életedben nem lesz munkád.
Ha próbálkozol akkor lehet a 85. állásinterjún lesz munkád és egész hátralevő életedben ott dolgozol.
De ha nekem nem lenne munkám, akkor elmennék gyárba is dolgozni, ahova bárkit felvesznek, mert 100 ezer is több mint a semmi...
Szerintem keress fel egy szakembert, aki rendet tesz a fejedben, ugyanis lassan beteges, hogy naponta teszel fel ezzel kapcsolatban kérdést.
Egyébként hogy sikerült eljutni 41 állásinterjúig? Egy másik kérdésedben leginkább az süt rólad, hogy még a végzettségednek megfelelő hirdetést sem bírsz előkukázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!