Hol dolgoznak Magyarországon azok az emberek akik rossznak tartják a 100000-150000 ft közötti fizetést?
Én kint dolgozok külföldön 3 hétre 350 ezerért,de ha otthon találnék egy munkahelyet 100 ezerért,akkor otthon maradnék!
Férjem amúgy 140 ezret keres technikusi végzettséggel,Bács-Kiskun megyében.
Nem mindegy, milyen munka, és mennyi munkaóra. Édesanyám óvónő, főiskolát végzett, és 90 körül keres. Igaz, csak napi kb. 6.5 órát van bent az óvodában, viszont itthon rengeteg plusz munkája van, papírmunka, foglalkozásokra felkészülni, családlátogatás stb., így simán megvan napi 8-10 óra munkája ezért a nevetséges fizetésért. Ez Budapest amúgy.
Én árufeltöltőként heti 5x6 órában dolgoztam papíron. Alapfizu 75 ezer, a túlórára elvileg járt minimál órabér, de a bérpapíron mindig csak heti 10-12 túlóra szerepelt, miközben a gyakorlatban lehúztam 50-60-at a 30 helyett, a különbözet valahol eltűnt a süllyesztőben. Semmiféle egyéb juttatást nem kaptam. Azzal etettek, hogy majd lesz Erzsébet 6 hónap próbaidő után, de mikor az letelt, kirúgtak, gondolom mert már nem járt utánam támogatás a cégnek.
Szép pénz, operátorként.
Egy gyakorlott, jó szakinak kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!