Ha jelenleg nem dolgozom, hogyan regisztrálhatok LinkedIn-re?
Megnevezed az utolsó céget, amihez közöd volt. Vagy Graduated at Az Élet Iskolája, Ahol Isten A Tanár
Szívből remélem, hogy nem fogunk sosem együtt dolgozni, mert full életképtelennek tűnsz.
Mivel fogalmam sincs milyen mód van az iskola megváltoztatására, ezért gondoltam felteszem itt a kérdésem. Ugyanis elsődleges opcióként arra gondoltam, hogy a az iskola megadását választom és a kész adatlapnál átállítom arra, hogy végeztem. Nem tudom ez, hogy működik itt, de hidd el én is szívből remélem, hogy csak ezen az oldalon hozzászólásként "ismerlek" csak.
Reagálva a te megoldásodra, a szakmai gyakorlatomon kívül nem volt még munkahelyem (az itthon vállalkozás pedig nem tekinthető vállalatnak). A szakmai gyakorlatom színhelye ismételten nem megoldás, így gondoltam létezik valami alternatíva ennek megkerülésére.
De azért úriember módjára megköszönöm a kritikádat. Felteszem az oldal célja az életképtelenek kérdéseire való értelmes válasz az életképesektől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!