Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkás kérdés- szituáció:...

Diákmunkás kérdés- szituáció: lejár a munkaidőd, de még aztmondják pl:söpörd fel még ezt a részt, vagy tölsd fel a hűtőket, és AKKOR mehetsz. Ez így helyénvaló?

Figyelt kérdés

Komolyan lehet utasítani, ott tartani és dolgoztatni olyant aki már végzett aznapra (pl 10óra után? )?

nem találtam erre sehol választ, ezért érdekelne.

2010. márc. 31. 21:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen nem olyan dologra értem amire előzőleg kértek csak nem lett megcsinálva.
2010. márc. 31. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a munkaidő lejártakor startolhatsz haza, de az élet nem habostorta, a főnök pedig főnök.

Biztosan talál helyetted olyan munkaerőt, aki ugyanannyi pénzért megcsinálja a túlórát is, így benne van a pakliban, hogy azt mondja, hogy jövő héten inkább ne gyere dolgozni, ha nem végzed a munkád.

2010. márc. 31. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez rendes melóhelyen is így van.

Nem vagy köteles megcsinálni, csak akkor könnyen lehet, hogy holnaptól már nem lesz melóhelyed.

2010. márc. 31. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
ok de diákmunkánál van hogy ennyi bérért nem fogok bennmaradni,van más meló is. már felmondtam szóval nemérdekel, a felmondási idő alatt akkorviszont mondhatom azt hogy nemvagyok köteles bennmaradni,heló?
2010. márc. 31. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan!

Én is melóztam sokat hipermarkatekben.

Nyugodtan mondhatod, hamár ígyis-úgyis felmondtál----

am nekünk mindig az mondták ,hogy nem fizetik ki a túlórát, aztán jött a fizetés és láss csodát 2200 ft tal több volt, mint amit számoltam...

ilyen kisfüzet volt, abba kellett írni, hogy mikor jöttél, és mikor jelentkeztél ki a melóból...

és biza volt hogy mikor az őr nem figyelt 1 órával többet írtam be az amúgyis másfél órás túlórámhoz képest....

monyguk én jó társaságba kerültem, nem volt jellemző a sok túlóra, vagy a plusz dolgoztatás...

sajna már vége a jó diákmelóknak, a sulis éveknek (egyenlőre) most valós világ van, g*nyláda főnökkel, és igazi mindenalólkibúvó munkatársakkal...

szóval dolgozz diákként ameddig csak tudsz

2010. márc. 31. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Na én egy olyan főnök lennék aki diákokkal dolgozik.

Nálunk a munka idő rugalmas, mert ilyen természetű a munka.

Van úgy hogy egy órát kell maradni pluszba, de van úgy hogy korábban elmehet valaki, DE a plusz órát mindig kifizetjük.

Ha valakinek ez a rendszer nem jó hát akkor nem alkalmazzuk.

Ha van elszámolási probléma jelezzd a diákszervezetnek. Nyilván a témavezető nem fog késsel ugrani az ügyfélnek, de ha nem tökelen (van amelyik az), akkor kijárja ami megillet.

2010. ápr. 1. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!