Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudtok mondani olyan munkát...

Tudtok mondani olyan munkát amire BIZTOS hogy felvesznek?

Figyelt kérdés

- Gazdálkodás és menedzsment BA (SZTE)

- Vezetés és szervezés MA (SZTE)

- Középfokú angol

Lehet Budapesten is, az a lényeg, hogy biztos felvegyenek. Nem akarok felesleges köröket futni.

2016. febr. 25. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Miért gondoljátok, hogy nő? Nekem inkább egy pökhendi pasinak tűnik.
2016. febr. 25. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

A papír sokkal kevesebbet ér, ha nem dolgoztál mellette legalább gyakornokként. És az, hogy középfokú angol elég kevés. Társalgási, de inkább tárgyalóképes nyelvtudás piacképes. Attól, hogyy van két diplomád, még nem biztos, hogy jó munakerő vagy. Ha biztora akarsz menni, akkor add be a jelentkezésedet egy dohányboltba, gyárba, vagy közmunkára. Tudod, mi se szeretnék veled fölösleges köröket futni, úgyhogy inkább kímélj meg a jelentkezésedtől.

Egy HR-es.

2016. febr. 26. 11:05
 13/20 anonim válasza:
100%

Ne haragudjatok, de mik ezek a prosztó válaszok? Semmi bántót, rosszat nem kérdezett a kérdező, teljesen kulturált keretek között tett fel egy kérdést.

Íme egy segítő jellegű válasz kérdező:

Én is hasonló típus vagyok, borzalmasan éltem meg az interjúk, és a visszajelzés hiánya okozta bizonytalanságot. Nekem 3 interjú után telt be a pohár, és azt mondtam ne tovább. Ezután gyakornoknak jelentkeztem, ahova egyből fel is vettek. És ezt tudom javasolni neked is. A végzettséged hasonló mint az enyém, csak nekem pénzügy MA van, az angol nyelvtudásod is előny. Gyakornoknak meglátod egyből fel fognak venni, és bár ez azzal jár, hogy az első 6-12 hónapban kevesebb fizetést kapsz, de utána fel fogják ajánlani valószínűleg a teljes állást, hiszen a beléd fektetett tudást nem éri meg nekik veszni hagyni. Ha mégis, a szakmai tapasztalatod nyomán már más cégek is kapkodni fognak utánad.

Sok sikert!

2016. febr. 26. 16:02
 14/20 A kérdező kommentje:

"Társalgási, de inkább tárgyalóképes nyelvtudás piacképes."

A társalgási szint alapfoknak felel meg. Legalább te tudhatnád. Nézd meg a profession.hu-t!!!

Szükséges nyelvtudás:

Angol - Alapfok/társalgási szint

És ez egy sablon volt amit bemásoltam!

2016. febr. 27. 09:42
 15/20 A kérdező kommentje:
#13: Elküldenél nekem privátba egy ilyen gyakornoki álláshirdetést amire ha jelentkezek biztos felvesznek? Köszi!!!
2016. febr. 27. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Szégyellem, hogy ugyanarra a szakra jártunk, ugyanabban az intézményben. Ezt őszintén mondom.
2016. febr. 27. 13:49
 17/20 anonim ***** válasza:
És ki a fenét érdekel, hogy a profession mit mond? Ne haragudj, de te interjúztattál már x mennyiségű embert vagy en, hogy tudjam mi mit jelent :)
2016. febr. 27. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Ahol kérnek nyelvtudást, ott működő nyelvtudást kérnek.

Azaz, tudj megszólalni, és tesztelni is fogják.

Ha átmész egy most divatos egynyelvű nemzetközi alapfokú nyelvvizsgán, az semmire sem elég, ha felhívnak angolul telefonon még a bemutatkozását sem fogod megérteni.

Ha kérik a nyelvtudást a hirdetésben, akkor még egy középfokú nyelvvizsga sem elég.

Tudsz folyékonyan beszélni legalább 15 percig az önéletrajzodról, a motivációidről? Na, ez a minimum, de az is lehet, hogy külföldi a főnök, aki interjúztat, és végig egy szó sem esik majd magyarul. Erre is fel kell készülni.

2016. febr. 28. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as, pedig szerintem igenis fura a kérdező stílusa, mert mi az, hogy nem akar felesleges köröket futni?

Értem én, hogy idegtépő az állandó visszautasítás, meg várakozás, de sajnos ez ezzel jár. Senkinek nem a kedvence az álláskeresés időszaka.

2016. febr. 29. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem akarok felesleges köröket futni.

Ez azt jelenti, hogy otthon ülsz, amíg be nem csenget valaki, hogy nincs itt egy munkakereső? Amúgy a végzettségeid semmire sem jók, divatos idiótaságok. Add lejjebb.

2016. márc. 3. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!