Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire nehéz egy olyan...

Mennyire nehéz egy olyan weboldalt készíteni ami reklámokból legalább havi 500. 000 ft-ot hozhat?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy minőségi weboldal kell, csak zárójelben írtam, hogy azt nem olyan könnyű létrehozni.

Amúgy a gyk olyan tartalmat-szolgáltatást nyújt, ami miatt idejönnek az emberek ezrével (hiszen mi is itt vagyunk), így persze, hogy jó reklámbevételeik vannak.

2016. febr. 23. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:

és a gyk nem fél, hogy lesz egy nagy konkurenciája?

mert lássuk be, hogy sokkal jobb és modernebb oldalt lehetne már csinálni mint ez (akár mobilra is, appal mindennel)

2016. febr. 23. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát hajrá, itt a piaci rés :D

Egyébként nem tudom, hogy nincs-e elég pénz a fejlesztésre vagy csak leszarják, egyelőre én nem tudok hazai konkurensről. De nemzetközileg pl. ott a Quora, ami pár éve van jelen, és olyannyira feljött, hogy már simán lenyomta a Yahoo Answers-t és a hasonlókat. Szerintem ha így folytatják olyanok lehenek, mint a facebook, hogy minden nyelven megjelennek, aztán hajj a gyk-nak, ugyanúgy el fog tűnni, mint az iwiw a facebook megjelenésekor.

2016. febr. 23. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

egyszer kiirtam egy kérdést itt, hogy ez az oldal miért nem fejlödik? ---> letiltottak

teljesen nyilvánvaló, hogy ez az oldal valakinek csak egy jószág, ömlik belöle a pénz

2016. febr. 23. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Az oldal a WebMinute kft. tulajdona, egy rakat másikkal együtt. Itt megnézheted oldalt: [link] Vagy lent a Médiaajánlat menüpont alatt megnézheted azt is, hogy mennyiért adják ki a bannereket és hányan nézik meg az oldalt egy napon kb.

Gyors guglizással az is meg van, hogy a cég 2014-es nettó bevétele ~57 millió forint volt, és hogy ~5 főből áll. Ez így végül is tényleg nem rossz, de igazad van szerintem abban, hogy egy modernebb külsejű, jobban összerakott oldallal simán le lehetne nyomni a gyk-t.

2016. febr. 23. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:

ja, lehet megprobálták már sokan, csak a webminute maffia elintézte, hogy ne legyen konkurencia

Nekem pl az is feltünő, hogy még mobilos app sincsen...

pedig lehetne csinálni, csak akkor ugye az app fejlesztő kapná a pénz az app-ben lévő hirdetések után.

2016. febr. 23. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!