Mennyire nehéz egy olyan weboldalt készíteni ami reklámokból legalább havi 500. 000 ft-ot hozhat?
Nem mondtam, hogy minőségi weboldal kell, csak zárójelben írtam, hogy azt nem olyan könnyű létrehozni.
Amúgy a gyk olyan tartalmat-szolgáltatást nyújt, ami miatt idejönnek az emberek ezrével (hiszen mi is itt vagyunk), így persze, hogy jó reklámbevételeik vannak.
és a gyk nem fél, hogy lesz egy nagy konkurenciája?
mert lássuk be, hogy sokkal jobb és modernebb oldalt lehetne már csinálni mint ez (akár mobilra is, appal mindennel)
Hát hajrá, itt a piaci rés :D
Egyébként nem tudom, hogy nincs-e elég pénz a fejlesztésre vagy csak leszarják, egyelőre én nem tudok hazai konkurensről. De nemzetközileg pl. ott a Quora, ami pár éve van jelen, és olyannyira feljött, hogy már simán lenyomta a Yahoo Answers-t és a hasonlókat. Szerintem ha így folytatják olyanok lehenek, mint a facebook, hogy minden nyelven megjelennek, aztán hajj a gyk-nak, ugyanúgy el fog tűnni, mint az iwiw a facebook megjelenésekor.
egyszer kiirtam egy kérdést itt, hogy ez az oldal miért nem fejlödik? ---> letiltottak
teljesen nyilvánvaló, hogy ez az oldal valakinek csak egy jószág, ömlik belöle a pénz
Az oldal a WebMinute kft. tulajdona, egy rakat másikkal együtt. Itt megnézheted oldalt: [link] Vagy lent a Médiaajánlat menüpont alatt megnézheted azt is, hogy mennyiért adják ki a bannereket és hányan nézik meg az oldalt egy napon kb.
Gyors guglizással az is meg van, hogy a cég 2014-es nettó bevétele ~57 millió forint volt, és hogy ~5 főből áll. Ez így végül is tényleg nem rossz, de igazad van szerintem abban, hogy egy modernebb külsejű, jobban összerakott oldallal simán le lehetne nyomni a gyk-t.
ja, lehet megprobálták már sokan, csak a webminute maffia elintézte, hogy ne legyen konkurencia
Nekem pl az is feltünő, hogy még mobilos app sincsen...
pedig lehetne csinálni, csak akkor ugye az app fejlesztő kapná a pénz az app-ben lévő hirdetések után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!