Hol találok ilyen befektetőket?
Van több jó ötletem, amire igény is lenne, erre szeretnék befektetőt keresni. Ezt hol tehetem meg?
Műszaki rajzokat készítettem, ezeket szeretném modellező programmal számítógépre átvinni, de ehhez nem elég a jelenlegi számítógépem teljesítménye. Ezen felül a termék legyártásához szükséges gépekre is szükség lenne.
Először is be kéne azonosítani, hogy az ötleteidet mely iparág tudná hasznosítani.
Ha ez megvolt akkor ezen a területen keresni befektetőket. De arra készülj fel, hogy még meghallgatni sem fog senki, ha nem tudsz konkrétumokkal előállni.
ebben a formában kb sehol. Ötlete mindenkinek van, 1% jut el a kézen fogható dologig.
"nem elég a jelenlegi számítógépem teljesítménye"
100-150e ért már elég komoly gépeket lehet kapni, ennyi befektetést képtelen vagy önerőből megtenni, akkor más nem fog az ötleted alá több milliós gépsort pakolni.
De ha nem is veszel gépet, csak keresel egy személyt ki jártas a modellezésben, az is felviszi neked gépre pár 10e-ért. (megállapodás kérdése)
"csak keresel egy személyt ki jártas a modellezésben, az is felviszi neked gépre pár 10e-ért. "
Gondolom ez nem jatszik nala, mert akkor lenyuljak a nyero otletet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!