Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő IT-s álláshirdetésn...

Pályakezdő IT-s álláshirdetésnél miért van 1-2 releváns év tapasztalat elvárva?

Figyelt kérdés

2016. febr. 19. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát erre azt mondom,addig kell menni amíg nincsen,nekem is nehéz időszak volt nem aludtam napokig,mentem mentem a melóért,nem könnyű de tudtam,hogy csak így megy.

Hajtottam tepertem,aztán bekerültem a GE-hez,ott eltöltöttem majd 4 évet,utána megindult,angolt felhoztam szépen,túlóráztam mindent bevállaltam a pénzért de tényleg,pozíciómon felül,volt,hogy párhuzamosan végeztem a feladatokat,mindent bevállaltam,volt,hogy péntek este 23-kor a szervereinket készítettem fel a hétfői hivatalos tesztelésre,konkrétan ha nem csinálom meg áll a munka.Amit kértek tőlem azt azonnal csináltam,szabadidőmet lecsökkentettem,este vagy edzeni mentem vagy tanultam.

Kemény időszak volt,sőt hétvégén is volt,hogy behívtak minket mert annyira égett a ház.

Aztán mivel lett tapasztalatom,Linux,teszt automatizálás,Java ilyesmi,ezért egyre több ajánlatot kaptam.

Nem kamuztam amikor mondtam,hogy nem győzöm lemondani,Linkedinen folyamatosan keresnek meg,emailbe is folyton jönnek az ajánlatok.

2016. febr. 24. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:

"Hajtottam tepertem,aztán bekerültem a GE-hez,"

Melyik üzletág?

2016. márc. 27. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem kamuztam amikor mondtam,hogy nem győzöm lemondani,Linkedinen folyamatosan keresnek meg,emailbe is folyton jönnek az ajánlatok."

Ezt én is alá tudom támasztani. Igaz én még csak gyakornok vagyok, de így is kaptam már 2-3 megkeresést. De pl munkatársaim akiknek már van 3-4 év tapasztalata, ők azért bőven kapnak.

2016. márc. 27. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy nem mindegy melyik városban van az illető. PL szegeden is lehet azért nem olyan nehezen szerezni gyakornoki munkát. Pestről meg ne is beszéljünk. Persze vannak olyan helyek ahol lehetetlen mert olyan "kis" főiskola kis városban.
2016. márc. 27. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!