Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan fogalmazhatnék meg...

Hogyan fogalmazhatnék meg ilyet álláshirdetésben? Nehéz kérdés.

Figyelt kérdés
Volt régebben nő nemű főnököm, és imádtam úgy dolgozni. Tetszett amikor kiadta a munkát, vagy megdícsért amiért gyors voltam stb. Legszívesebben még munka után kitakarítottam volna a lakását is:) Most van munkám, de férfi a főnök, és le szeretném cserélni. Akár minimálbér is jó lenne, ha egy szép nőnek dolgozhatnék:)
2016. febr. 16. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Ez be fog jönni:

"cicafiú, cicamamit keres, dorombolok és tisztára nyalom a tejes tányért"

vagy, ha nincs elég karakterre pénzed, akkor a hagyd le a tejes tányért!

2016. febr. 16. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez tetszett, kaptál egy zöldet.

De tényleg nem tudom hogy fogalmazzak.

2016. febr. 16. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Sehogy.

Bár nem tiszta, hogy te most állást keresel, és te akarod megszabni, hogy milyen legyen a leendő főnök?

Ilyenre max egy domina jelentkezne, nem egy komoly cég.

Egyébként is, ki az, aki így keres munkavállalót? A hirdetést a cég adja fel, és te jelentkezel, hogy felvegyenek. Nem fordítva.

Amit te írsz, az nemi diszkrimináció. Nem árt tudni, hogy büntetendő valakit előnyben részesíteni (vagy épp hátrányos helyzetbe hozni) neme, vallása, eü. állapota, stb. miatt.

2016. febr. 16. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tévedsz, a női főnökök sokkal szemetebbek, mint a férfiak. Mondom én ezt nő létemre.
2016. febr. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!