Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi betegszabadság elfogadh...

Mennyi betegszabadság elfogadható egy évre?

Figyelt kérdés

Nem igazán szoktam beteg lenni, kevesebbszer mint a munkatársaim átlagosan, igy érdekelne, hogy mennyi betegszabadság elogadott, fair egy munkahelyen, ha teljesmunkaidöben foglalkoztatnak?

1 hét félévente?

2016. febr. 15. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék ha csak ennyi bajom lenne.Decemberbe porckopással és izületi gyulladással voltam otthon,mert lábra nem tudtam álni.január 17-én ért véget a kezelés,azóta dolgozom.Most viszont megint elkapott valami nyavaja,reggelre belázasodtam és a hasam is megy.Megyek dolgozni,még birom,de változó ki mennyit beteg.Aki kevesebbet örüljön neki,hogy egészséges,nekem se hobbi otthonmaradni,és kevés fizut kapni.:( Minden vírust,influenzát összeszedek,gyűlölöm.
2016. febr. 15. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

A multik általában fél évente 5 munkanapok tartanak elfogadhatónak. Ha azt túllépi az ember az plusz juttatás megvonásával járhat (cégre válogatja).

A maszekoknál nagyon változó a kép.

2016. febr. 15. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, amugy, hogy kevesebb pénzt kapok-e ha betegszabin vagyok, szerintem ugyan annyit, a 10.napig, szoval, ugy vagyok vele, h ha a többieknek is jár egy kis plusz szbadság akkor nekem is, most azért mert relativ egészségesebb vagyok az átlagnál miért kéne többet dolgoznom...ugyan az a cigiszünet, is, lehet h genyoság, dde nem értem h miért kap valaki a rossz szokása miadt 20 percel több lazitási idöt a 8 oras munkaideje alatt...
2016. febr. 15. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó fej a cég ha 100% pénzt fizet betegség alatt is! Kevés ilyen van de néhányról már hallottam.

A többség viszont betegség alatt csak a fizetés 70%-át kapja. Így nem éri meg otthon maradni.

2016. febr. 16. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!