Aki havonta 80. 000 Ft-ot félre tud tenni a fizetéséből, az jónak mondható? (Magyarországon)
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 14:13
1/6 anonim válasza:
Tekintve hogy az átlagjövedelem 150 ezer körül van és hogy a többség semmit nem tud félretenni, igen, elég jónak mondható.
3/6 anonim válasza:
Semmire sem mész vele, évi 960 ezer Ft, 20 év alatt talán egy házra össze tudsz gyűjteni.
Szerintem 1 misit kellene félretenni, hogy érjen is valamit.
4/6 anonim válasza:
Ha az átlaggal hasonlítod magad össze, akkor igen. De szerintem ennek semmi értelme nincs, az a kérdés, hogy Te milyen félretett összeggel vagy elégedett, milyen "extra" kiadásokkal számolsz, mire gyűjtesz stb.
5/6 anonim válasza:
ha egyedül él, akkor igen, jónak mondható. egy két fős háztartásban, ahol megoszlik a rezsi meg kajaköltség, ott viszonylag könnyű ezt elérni.
6/6 anonim válasza:
hát nem tudom, nekünk a havi 80.000 még sosem jött össze, pedig ketten vagyunk. Igen, én azt gondolom, hogy jónak mondható, tényleg azt tekintve, hogy sokan nem tudják még a felét sem eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!