Autista vagyok. Milyen munkára lenne érdemes jelentkeznem? 23L
Figyelt kérdés
BGF-en végeztem gazdmenen.2016. febr. 6. 22:36
1/7 anonim válasza:
ugye az autizmusnak millió egy súlyossági foka van, nem tudhatjuk nálad melyik áll fent. De én azt javaslom, hogy ha már van ilyen diplomád, akkor próbálj meg ebben elhelyezkedni.
2/7 anonim válasza:
Te választottad ezt a szakirányt vagy a szüleid unszolására végezted el?
Mennyire élvezted az órákat, előadásokat a suliban?
3/7 anonim válasza:
Ha el tudtad végezni az egyetemet, akkor gondolom, a munkavégzésben sem fog zavarni az autizmus. Szóval jelentkezz olyan munkára, amilyenre mindenki más ilyen diplomával.
4/7 anonim válasza:
Olyat kellene találnod, ahol súlyossággal fordított arányos a szociális interakció, ami a munkához kell. Multinál pl. hatalmas pörgés van, a legtöbb esetben team-work, nagy tűrőképesség, gondolom, ezekben te a háttered miatt nem vagy jó. Kis cég, családi vállalkozás vagy olyan munka, amit otthonról/irodádban egyedül végezni tudsz sokkal megfelelőbb lenne.
5/7 A kérdező kommentje:
#4: Nem látok ilyen álláshirdetést. :(
2016. febr. 7. 13:09
6/7 anonim válasza:
Szerintem jelentkezz bármilyen olyan kiírt állásra, amihez passzol a végzettséged. Az állásinterjúk is jó tapasztalatok lehetnek, és olyan munka is megtetszhet, amire nem is gondolnál.
7/7 anonim válasza:
A végzettségeddel talán egy bankban dolgozhatnál, nem tudom... 23/f szintén autista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!