Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Autista vagyok. Milyen munkára...

Autista vagyok. Milyen munkára lenne érdemes jelentkeznem? 23L

Figyelt kérdés
BGF-en végeztem gazdmenen.

2016. febr. 6. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ugye az autizmusnak millió egy súlyossági foka van, nem tudhatjuk nálad melyik áll fent. De én azt javaslom, hogy ha már van ilyen diplomád, akkor próbálj meg ebben elhelyezkedni.
2016. febr. 6. 22:51
 2/7 anonim válasza:
85%

Te választottad ezt a szakirányt vagy a szüleid unszolására végezted el?

Mennyire élvezted az órákat, előadásokat a suliban?

2016. febr. 7. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha el tudtad végezni az egyetemet, akkor gondolom, a munkavégzésben sem fog zavarni az autizmus. Szóval jelentkezz olyan munkára, amilyenre mindenki más ilyen diplomával.
2016. febr. 7. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyat kellene találnod, ahol súlyossággal fordított arányos a szociális interakció, ami a munkához kell. Multinál pl. hatalmas pörgés van, a legtöbb esetben team-work, nagy tűrőképesség, gondolom, ezekben te a háttered miatt nem vagy jó. Kis cég, családi vállalkozás vagy olyan munka, amit otthonról/irodádban egyedül végezni tudsz sokkal megfelelőbb lenne.
2016. febr. 7. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:
#4: Nem látok ilyen álláshirdetést. :(
2016. febr. 7. 13:09
 6/7 anonim válasza:
Szerintem jelentkezz bármilyen olyan kiírt állásra, amihez passzol a végzettséged. Az állásinterjúk is jó tapasztalatok lehetnek, és olyan munka is megtetszhet, amire nem is gondolnál.
2016. febr. 25. 21:19
 7/7 anonim válasza:
A végzettségeddel talán egy bankban dolgozhatnál, nem tudom... 23/f szintén autista
2016. febr. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!