Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most mindegy hogy jogosan-e,...

Most mindegy hogy jogosan-e, de szerintetek igazságos hogy aki a tv2-höz vagy rtl klubhoz szerződik az 3-4 akár 5 millió forintot is keres havonta?

Figyelt kérdés
Akik meg építik az országot vagy irodai melósok vagy akár mérnökök, meg sem közelítik ezt a keresetet még külföldön sem.Olyan jó hogy nekik anyagi függetlenségben telnek éveik, a sok milliót kapják csak mert tv-ban szerepelnek, édes élet stb...
2016. febr. 4. 06:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Halál komolyan mondom hogy elvállalom a szerepet az édes életbe, az rtl klub egyik munkatársa felhívott telefonon miután megadtam a számom neki facebookon, de azt hittem alaki szórakozik, csakhogy bemutatkozott és a hangjából is érezhető volt hogy nem viccel, és vár a visszajelzésemre.A facebook fotóim alapján vélte úgy hogy megfelelő választás lennék.Castingre kellene mennem majd.Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy lehet nem rossz ötlet.Tudom hogy nem milliókat keresnék vele de a fizetés biztos versenyképes lenne meg ami azt illeti nagyon jó színész tudok lenni ha kérik hogy játszak meg egy kamu jelenetet.
2016. febr. 4. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Műsort vezetni nem könnyű. Egyszer régen voltam tévészékházat látogatni. Kipróbáltuk milyen felolvasni egy hírt. Aztán felolvasta egy profi is. Nagyon durva a különbség.

És neki úgymond "csak" annyi a munkája, hogy felolvas hangosan.

Amit kevesen tudnak azt megfizetik.

2016. febr. 4. 22:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Nyilván persze
2016. febr. 5. 05:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rájuk fér. Azt a szart én sem csinálnám kevesebbért. :)
2016. máj. 8. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!