Szerintetek "jól" teszi vagy inkább szánalmas?
Adóznak sokan kint utána.
Amúgy nem tudom, én nem csinálnám, de akinek van gusztusa csinálja, én nem bánom. Végülis lehet jobb, mint mondjuk lecsúszott, csóró alkesznek lenni pl.
Szóval van ennél rosszabb ember is.
De ehhez gusztus meg gyomor kell.
Szerintem nem jobb :D inkább lennék csóró alkesz 10x, mint beengedjek egy idegen f..szt a seggembe, vagy bércidázzak valakit. Nekik nincs nagyon válogatási lehetőség, ha ott áll az ajtóban egy medvezsidó csipkésre metszett makkal, nyakában ott lóg egy menóra alakú átlászó műgyanta nyaklánc a saját fitymájával...bogas göndör mellszőrzettel, és méretes zsidócsillag tetoválással.... akkor nem mondhatsz nemet :D Ennek híre megy, és akkor bukod a vendégeket.
Én nem ítélem el a férfi-női prostikat sem, de ne feledjük, mindig volt választásuk. Inkább élnék egy szerényebb életet dolgozva, mint a makkszagú 100 eurósokat költve. Szerencsére én tanultam, vannak saját cégötleteim stb... nekem is lesz majd kocsi, meg balatoni nyaraló, csak épp a segglukam helyett 7 évig az agyamat erőszakolták meg az ősz kecskeszakállú professzorpéniszek, a fülemen keresztül :D
Ja és egyedül 2 ok van amiért nem nézek le prostit.
1. Ha kényszerítik. Ez súlyos dolog, és lelőném a stricit inkább.
2. Ha a pár év alatt összekupakolt pénzt összegyűjti, és nem Jeep Cherokit vesz belőle, meg fullos villát, meg balatoni nyaralót bakker, hanem BEFEKTETI saját vállalkozásba. Ha azért tágította a lukát, hogy aztán a hátralévő életében a saját ötleteit valósítsa meg, akkor a szememben egyenlő egy Bill Gates-el.
...de így mit ért el? Csak a könnyebb utat választotta mondjuk a tanulás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!