Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek "jól" teszi vagy...

Szerintetek "jól" teszi vagy inkább szánalmas?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem, a legjobb barátomról lenne szó mind a ketten 24 évesek vagyunk 5 éves korunk óta elválaszthatatlanok vagyunk mintha testvérek lennénk. 5 éve anyagi gondjai lettek ezért kiment Németországba meleg prostinak ezt csak én tudom, se a családja se senki mindenkinek azt mondja hogy pincérnek ment ki. Én nem ítéltem el ez miatt mert tudtam hogy adósságai voltak és mert a legjobb barátom, viszont állítólag nem meleg(szerintem biszex) csak a pénz miatt vállalta be na szóval most így 5 év után kifizette a tartozásait és ez mellett 24 éves létére van már egy családi háza, oké egy felújítandót vett amit elég komolyan megcsináltunk/csináltatott 180nm a ház, 3 szobás, amerikai konyhás nagy nappalival órjási üveg tolóajtón lehet kimenni az udvarra szóval el tudjátok képzelni milyen komoly a ház, na szóval mellette van neki egy 2011-es jeep grand cherokee, és ami még durvább hogy most vett magának egy balatoni nyaralót!!! Na az a lényeg hogy mivel Magyarországon nem lehet megélni mert itt vagyok pl én aki még a családjával él mert egy átkozott albérletet nem tudok fizetni hogy a barátom most ez miatt elitélendő mert olyan munkával kereste ezt meg ami nem a legjobb vagy pedig ő csinálja jól?

2016. febr. 3. 22:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Adóznak sokan kint utána.

Amúgy nem tudom, én nem csinálnám, de akinek van gusztusa csinálja, én nem bánom. Végülis lehet jobb, mint mondjuk lecsúszott, csóró alkesznek lenni pl.

Szóval van ennél rosszabb ember is.

De ehhez gusztus meg gyomor kell.

2016. febr. 5. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jobb :D inkább lennék csóró alkesz 10x, mint beengedjek egy idegen f..szt a seggembe, vagy bércidázzak valakit. Nekik nincs nagyon válogatási lehetőség, ha ott áll az ajtóban egy medvezsidó csipkésre metszett makkal, nyakában ott lóg egy menóra alakú átlászó műgyanta nyaklánc a saját fitymájával...bogas göndör mellszőrzettel, és méretes zsidócsillag tetoválással.... akkor nem mondhatsz nemet :D Ennek híre megy, és akkor bukod a vendégeket.

Én nem ítélem el a férfi-női prostikat sem, de ne feledjük, mindig volt választásuk. Inkább élnék egy szerényebb életet dolgozva, mint a makkszagú 100 eurósokat költve. Szerencsére én tanultam, vannak saját cégötleteim stb... nekem is lesz majd kocsi, meg balatoni nyaraló, csak épp a segglukam helyett 7 évig az agyamat erőszakolták meg az ősz kecskeszakállú professzorpéniszek, a fülemen keresztül :D

2016. febr. 5. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja és egyedül 2 ok van amiért nem nézek le prostit.

1. Ha kényszerítik. Ez súlyos dolog, és lelőném a stricit inkább.

2. Ha a pár év alatt összekupakolt pénzt összegyűjti, és nem Jeep Cherokit vesz belőle, meg fullos villát, meg balatoni nyaralót bakker, hanem BEFEKTETI saját vállalkozásba. Ha azért tágította a lukát, hogy aztán a hátralévő életében a saját ötleteit valósítsa meg, akkor a szememben egyenlő egy Bill Gates-el.

...de így mit ért el? Csak a könnyebb utat választotta mondjuk a tanulás helyett.

2016. febr. 5. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!