Valaki nem tud budapesten Operátor munkát?
Figyelt kérdés
Olyat keresnék ami ad szállást is mert vidéki vagyok ! Nagyon szeretnék már dolgozni mióta kijártam a sulit itthon ülök a nagy semmire2016. jan. 29. 22:24
3/8 A kérdező kommentje:
téged nem kérdezett senki
2016. jan. 29. 22:51
4/8 anonim válasza:
Tanúlj + kérdést feltenni! ha már munkád nincsen, tanúlj! Hasznodra váik...
5/8 anonim válasza:
Mondjuk aki a tanulást hosszú ú-val írja, annak sem kellene okoskodni...
6/8 anonim válasza:
Szia!
Pesten a Flex és a CTDI ad szállást talán de én nem mennék egyikhez sem mert feljebb nyugaton sokkal jobb a pénz. Inkább Tatabánya,Győr,Győrladamér,Mosonmagyaróvár,Mosonszolnok, Dunakiliti fele nézelődj. Mindenhol biztosítják a szállást és van is felvétel mindenhova. Pesten és a környéken csak a minimálbért adják,nem éri meg gürizni 8-12 órában minimálbérért. Talán tényleg Varsányban az Ibiden fizet a legjobban de mostanság nem hallani róla,szerintem ott most stagnál a cég.
7/8 anonim válasza:
Nem stagnál, folyamatos munkaerőhiány és felvétel van az Ibidenben.
8/8 anonim válasza:
És szerintem kifejezetten jól fizet, én sima operátorként 192 órás hónapra most 163 ezer ft-ot kaptam kézhez.
Bár a munka nem valami jó, de ki lehet bírni, aki akarja. Én is bírom már 3 éve :) De remélem már nem sokáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!