Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi most a szakképzett...

Mennyi most a szakképzett minimálbér nettója 4 órásban?

Figyelt kérdés

Munkahelyemre megyek vissza gyedről és 50550 bruttót akar adni nekem, nekem van bízonyítványom és nem értek vele egyet.

Mindenhol rákeresek de nem találom sehol sem.

Nettó 36000ft.ért érdemes vissza menni dolgozni 4 órásban?

Ki dolgozik e bérért? Hülye lennék visszamenni ezért a pénzért?

2016. jan. 28. 10:11
 1/4 anonim válasza:
0%

289.000 ft. befektető vagyok 4 órába.

(te írtad, szakképzett)

2016. jan. 28. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első, azt írta, hogy "szakképzett minimálbér". Amiről te írsz, az nem minimálbér (nem azt kérdezte, hogy mennyit keresnek mások 4 órában, szakképzetten).

Amit valójában kérdezni akart, az a garantált bérminimum.

8 órás állásra bruttó 129000 Ft, 4 órásra 64500.

Kérdező:

Amennyiben a munkaköröd nem igényli azt a végzettséget, amiről "bizonyítványod" van, akkor nem köteles a munkáltató a garantált bérminimumot adni, kínálhatja a minimálbért is, ami 4 órásra valóban bruttó 55000 Ft.

( Kicsit off: "Mindenhol rákeresek de nem találom sehol sem. " --> Minimálbér, első 3 találat.)

2016. jan. 28. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Én ennek duplájáért 4 órázok. Megéri-e? Valaminek a fele is több, mint a semmiből az egész...
2016. jan. 28. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
ennek a duplájáért én is szívesen 4 óráznék... ti mivel foglalkoztok kicsit konkrétabban?
2016. jan. 28. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!