Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért küldték ki postán, hogy...

Miért küldték ki postán, hogy nem tudnak állást ajánlani? (Deichmann)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak meglepődtem és gondoltam megkérdezem :D

A héten jött egy levél a Deichmantól....és az állt benne, hogy sajnálattal értesítenek, de nem tudnak nekem állást ajánlani. Meg hogy tudják milyen fáradtságos elkészíteni egy pályázatot bla bla.... és ráadásul a tárgyban a tavaly júliusában beadott pályázatomat jelölték meg XD Én meg olvasom, hogy ez meg mi???!

Emailben is elküldhették volna, ja de amúgy küldték is mert anno még emailen is elküldtem az önéletrajzomat hozzájuk és visszaírtak, hogy köszönik, megőrzik, de most nincsen náluk álláslehetőség...XD

Ja meg mindenkinek küldözgetnek levelet annak a laza pár ezer embernek aki nap mint nap beküldi hozzájuk a pályázatát???

Na azért köszönöm előre a válaszokat :D

2016. jan. 22. 13:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Amúgy, ha kicsit sem izgatna amit eredetileg nem neked írtam, akkor egy árva mondatot sem írtál volna le.....

Igen milyen skatulyába tettelek, látod látod? Biztos, hogy nem igaz rád, ha az írásod alapján azt írnám rólad, hogy flegma, kötözködő, másokat lenéző negatív személyiség vagy ugye? Hiszen nem ismerlek, akkor Te mi alapján ítélsz meg engem? Hiszen én sem vagyok olyan, amilyennek te megítélsz...

2016. febr. 8. 18:26
 12/12 anonim válasza:
XD Jesszus
2016. febr. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!