Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Januárban diplomázottak!...

Januárban diplomázottak! Mennyire volt nehéz utána rögtön elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

általában szeptemberbe indítanak a legtöbb helyen felvételeket

Pesten szeretnék elhelyezkedni

2016. jan. 20. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól nagyban függ, hogy milyen területen?

Ha keresett a diplomád akkor nem lesz nehéz, ha nem, akkor teljesen mindegy mikor állsz neki, nem lesz egyszerű. Ekkor legalább nem szabadul rá annyi pályakezdő egyszerre a piacra.

2016. jan. 20. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:

hát nem a diplomámmal akarok, mert nem keresett

pályakezdőként valami (recepciós, asszisztens) melót keresnék, hogy mellette msc-zek

2016. jan. 20. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is most végzek, december közepe óta nézegettem az állásokat, januárban küldtem el pár jelentkezést. Azóta voltam 3 állásinterjún, és tegnap aláírtam az állásszerződést, február 1-jén kezdek. Nekem a nyelvtudásom segített, ha jól tudsz nyelveket, sok a lehetőség.

Recepciós, asszisztensi munkát is nagyon sokat láttam. A profession.hu-t érdemes nézegetni, meg a jobinfo.hu több álláskereső oldalról gyűjti össze az álláslehetőségeket.

2016. jan. 20. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
(3-as vagyok) Beszélek itt hülyeségeket, nem állásszerződést nyilván, hanem munkaszerződést. :)
2016. jan. 20. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:
ha jólértem, akkor még csak most fogsz végezni igaz?
2016. jan. 20. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, hétfőn lesz az államvizsgám. Ezt elmondtam az állásinterjúkon, nem volt gond belőle, hogy még nincs kézben a diplomám.
2016. jan. 20. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Januárban végeztem, de már előtte másfél éve dolgoztam, így csak annyi változott, hogy heti 3 nap helyett 5-öt jövök.
2016. ápr. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!