Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért keresnek ilyen sok...

Miért keresnek ilyen sok embert call centerbe?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 20. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem egy álommunka, aki arra alkalmas az többnyire mást is el tud végezni.
2016. jan. 20. 11:56
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Valószinűleg elég nagy a fluktuáció, azaz nem sokáig bírják ott, emiatt kb folyamatosan kell ember. Igen, mindenki úgy vág bele, hogy az ő idegei acélsodronyból vannak...
2016. jan. 20. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a világ egyik legstresszesebb melója 0 fizuért, kb. senki sem jelentkezik oda.
2016. jan. 20. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki tud nyelveket, annak a fizetés jó lehet.

Én multinál dolgoztam ilyen pozícióban nettó 220-ért, 2 nyelv felsőfokú ismeretével. De a 3 hónap próbaidő után otthagytam, mert nagyon stresszes volt, a csoportvezető is idegbeteg volt a stressz miatt, gyomorgörccsel mentem minden nap munkába... Ennyit nekem nem ért, most nettó 180-ért másféle munkát csinálok, és egyáltalán nem bántam meg.

Szóval jól írták az előző válaszolók, nagy a fluktuáció, kevesen maradnak sokáig egy ilyen pozícióban, kell az utánpótlás. De nekem olyan munkatársam is volt, aki imádta...

2016. jan. 20. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon megterhelő munka, 0 előrelépési lehetőséggel. Kevesen akarják vagy bírják sokáig csinálni.
2016. jan. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!