Ha egy hirdetésbe beleírják valamire hogy előny ami rád nem igaz akkor érdemes rá jelentkezni?
Figyelt kérdés
Pl.
követelmény: felsőfokú gazdasági végzettség + középfokú angol, ami megvan.
előny: mérlegképes könyvelői képesítés, német, hasonló területen szerzett tapasztalat, B kategóriás jogosítvány és ezekből semmi sincs, de azt tudni lehet hogy minimum 200 jelentkező lesz.
2016. jan. 17. 13:51
1/3 anonim válasza:
Rászánhatsz 5 percet az életedből. Én már kaptam ajánlatot hasonló helyzetben.
2/3 anonim válasza:
Alapbol nem ertem, hogy ezen miert akadsz fenn. Elkuldod a jelentkezest, megprobaltad, kesz. Legrosszabb esetben nem teged valasztanak.
3/3 kunu lenke válasza:
Szia.Nem kizáró ok ezért nem kell elzárkózni a lehetőségtől!Én is oda szoktam írni ha kollégát keresek(nem dohányzó előny )Örülök ha nem dohányzik mert nem kell félnem,hogy felgyújtja a tetőt viszont ha dohányzik is remélem mértékkel és figyelmes mert ezt ő is figyelembe veszi.De azért ezt én se veszem hátránynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!