Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mely az a szakmunkás szakma,...

Mely az a szakmunkás szakma, amivel jól lehet keresni?

Figyelt kérdés

Tehát amivel akár maszekolni is lehet, és a cég ahol dolgozol se fizet rosszul.

Tudom, keményen megkell dolgozni a pénzért és van hogy hétvégén is melónzi kell.

Szerintetek??

2010. márc. 26. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, rólunk a villanyszerelő gombolt le egy rahedli pénzt a házfelújításkor, és nem szakadt meg a munkában, ha ezt akartad kérdezni:)

De a fűtésszerelők is jól keresnek, két koppintás a kazánra a csavarkulccsal, és négyezer forint, számla sehol. (Tudja hova kell koppintani...)

Szerintem a fodrászok se keresnek rosszul, vagy a szakácsok (ez utóbbinál helye válogatja persze.)

Na meg nem árt ha szereted amit csinálsz, az meglátszik rajtad, és a munkádon is = több pénz.

2010. márc. 28. 10:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Csak jó lenne valami jó szakmát kitanulnom, és nem ilyen

humbuk menedzseri szart.

Villanyszerelés nem hangzik rosszul.

2010. márc. 28. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel,szeresd amit akarsz csinálni és meg fog látszani a munkádon.
2010. márc. 31. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Apámmal egyszer elmentem villanyt szerelni 3-4 órára és 4000-et kaptam tőle és ő is ennyit tartott meg.

Fűtésszerelő egy fél napos munka után kért el 20.000-et.

Az építőipari munkákkal lehet jól keresni mert ahhoz hogy belevágj nem kellenek 100ezres gépek mint egy asztalosnak meg műhely se mert a munkát a helyszínen végzik.

2010. szept. 24. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!