Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kijött egy általam soknak...

Kijött egy általam soknak gondolt csekk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vettem egy telefont részletre, 3.500 ft a havi törlesztése kb fél évig ezt kellett fizetnem, de amit lebeszéltem összeget egyszer sem küldtek ki.

A napokban viszon kiküldtek egy közel 10.000 forintos csekket a 3.500 forint mellé ! (Általában annyit szoktam beszélni).

Én ezt nem szeretném folytatni, a telefon törlesztését fizetem, de mi van akkor, ha azt az összeget nem fizetem amit lebeszélek ! Mit tudnak tenni ez ellen, ha nem fizetem be ?

2016. jan. 12. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
behajtják rajtad
2016. jan. 12. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Mire kötötted a szerződést? A szolgáltatók nem osztogatnak mobilokat részletre, hacsak nem vállalsz melléjük előfizetésre, különböző díjcsomagokra hűséget.

Nekem az a furcsa, hogy eddig nem jött számla. Ha technikai hiba miatt nem küldtek eddig számlát, még azt is simán kiszámlázhatják utólag - vagyis többször 10 ezer forintot.

Természetesen jogi úton be fogják hajtani a kötelezettségeidet, szóval azon nem érdemes gondolkozni, hogy ne fizess. Ha jogosan (vagyis szerződés szerint) kérik, akkor fizess, vagy bajban leszel.

2016. jan. 12. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Milyen előfizetésed van?
2016. jan. 12. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Befizeted
2016. jan. 12. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen ki kell fizetned, amit lebeszéltél, mert ha nem, akkor először letiltják a kimenő forgalmat - magyarul nem fogsz tudni hívni senkit - aztán már Téged sem fognak tudni hívni, majd egy idő után át fogják adni követeléskezelő cégnek, utána Fizetési meghagyás és végrehajtó - ekkor már nem 10 ezret, hanem sokszor 10. ezret kell fizetned - nem éri meg...
2016. jan. 12. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Sosem értettem az ilyen emberszabású főemlősöket...

Koma, ha csóringer vagy, akkor vegyél feltöltőkártyás teszkós bunkofónt, telefonálni és esemesezni tökéletes.

2016. jan. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!