Kijött egy általam soknak gondolt csekk, mit tegyek?
Vettem egy telefont részletre, 3.500 ft a havi törlesztése kb fél évig ezt kellett fizetnem, de amit lebeszéltem összeget egyszer sem küldtek ki.
A napokban viszon kiküldtek egy közel 10.000 forintos csekket a 3.500 forint mellé ! (Általában annyit szoktam beszélni).
Én ezt nem szeretném folytatni, a telefon törlesztését fizetem, de mi van akkor, ha azt az összeget nem fizetem amit lebeszélek ! Mit tudnak tenni ez ellen, ha nem fizetem be ?
Mire kötötted a szerződést? A szolgáltatók nem osztogatnak mobilokat részletre, hacsak nem vállalsz melléjük előfizetésre, különböző díjcsomagokra hűséget.
Nekem az a furcsa, hogy eddig nem jött számla. Ha technikai hiba miatt nem küldtek eddig számlát, még azt is simán kiszámlázhatják utólag - vagyis többször 10 ezer forintot.
Természetesen jogi úton be fogják hajtani a kötelezettségeidet, szóval azon nem érdemes gondolkozni, hogy ne fizess. Ha jogosan (vagyis szerződés szerint) kérik, akkor fizess, vagy bajban leszel.
Sosem értettem az ilyen emberszabású főemlősöket...
Koma, ha csóringer vagy, akkor vegyél feltöltőkártyás teszkós bunkofónt, telefonálni és esemesezni tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!