Milyen jól fizető szakmát válasszak? Szerintetek jó az ötletem?
Persze jól, ha lesz saját műhelyed, és miből is lesz? Hoppácska...
Autószerelő és személyi edző? Ezt hogy hoztad össze? :D Persze lehetséges...Na meg a saját műhely...
#2 szappant már évszázadok óta feltalálták.
Kérdező: Mindenki jól él, aki dolgoztat és nem dolgozik.
Én 8 évesen régész-újságíró-fotós-sebész szerettem volna lenni, mind a 4 szakmát csináltam volna egyszerre, tehát elmentem volna régészkedni egyiptomba, ahol fotóztam volna, ha valaki bajba kerül, akkor megműtöm, és utána otthon megírtam volna a történeteim...
az érettségi környékén már egyrészt tudtam, hogy egyrészt ennyi mindennel nem tudok foglalkozni egyszerre :) Remélhetőleg erre te is rájössz majd.
Egyébként szép álom, hogy saját embereid és műhelyed van, miközben hódolsz a hobbidnak, nem is lehetetlen egy ismerősöm is ezt csinálja, igaz, hogy ő örökölt hozzá egy jól működő vállalkozást, sok milliónyi berendezéssel, és telephellyel, bejáratott ügyfélkörrel, Te miből akarod ezt megteremteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!