Mennyit keres egy dolgozó és mennyit egy üzletvezető a DIEGO-ban?
Szia!
Párom nagyon sokáig dolgozott a Diego-ban,mint eladó. Fizetés az alap+ jutalék,minden hónapban más volt, de a 120-at átlagban hazahozta. Üzletvezetőt nem tudom,majd megkérdezem Neked.
Nagyon sok függ attól,hogy melyik áruházban dolgozol,mert Franchise rendszerben vannak, mindenhol más a főnökség.Melyikbe mennél?Hátha tudunk bővebbet.
lehet h most nem leszek túl népszerű, de a shopperek nem csinálnak semmi különöset, hiszen az is meg van adva hogy mit kérdezhetnek, passzívnak kell lenniük. viszont sok eladó nem tud értékesíteni normálisan, pedig annyi minden infót lehet elmondani minden termékről. kivételek azért persze jócskán vannak.
A kispesti bolt is jó lenne nekem meg a keresztúri is.
Hm..sejtettem. A shoppereknek pedig azt mondják hogy nincs kirúgás, csak továbbképzés..De úgy látszik csak azért mondják hogy ne legyen lelkiismeret furdalásuk. Pedig ettől nem lenne a teszt kevésbé objektív.
Az értékelésekre nincs rálátásom, de azért gondolom a 0-áshoz eléggé alul kell teljesíteni.
Mennyire tudják az eladók kiszúrni a shoppereket a boltban? Visszahallgatják a dolgozók az adott boltban a felvételt (ahol kamera van ott vissza is nézik?)?
Köszi az infókat, ha van még valami extra belső infó, szívesen olvasom (vagy akár sztorikat is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!