Vegyek komolyabb autót? (35F)
Tudom, most azt írjátok hatalmas nagy probléma ez, inkább csak véleményekre vagyok kíváncsi. A havi nettóm 320.000,- Ft hitelem nincs, egy faluban élek egyedül egy 50 éves házban, aminek a felét felújítottam (kb 70m2). A házra kell még bőven költeni, új tető, szigetelés, másik felét is megcsinálni, kerítés, sokminden.
Egy 11 éves Opel Corsa C-m van. Teljesen meg vagyok elégedve vele, jó fogyasztás, alacsony fenntartási költségek. Több nőtől is megkaptam már, akivel kapcsolatba kerültem, hogy miért nem veszek valami komolyabb autót (ők nálam anyagilag jobban álltak egyébként). Gondolom az autóban az életben elért sikeresség mércéjét nézik. Én amit egy jobb autóra költenék azt inkább házra, vagy utazásra költeném, de azért csak frusztrál ez.
Ekkora papucs vagy? Egy nő tesz egy megjegyzést, és te már ugrasz is? Hát nem csodálom, miért nem sikerült még megállapodnod 35 éves korodra.
Egyébként is, milyen kocsit gondolsz komolynak? Mert ahogy én az autós kategóriát elnéztem itt gyakorin, a legtöbb ember komoly kocsinak gondol egy használt, több mint 10 éves tragacsot csak azért, mert kék propeller van az elején.
Köszi az elismerő szavakat, ilyenekre számítok még ismeretlenül :) Addig ne ítélkezz lécci, amíg nem tudsz rólam mindent plíz!
5-6 éves H Astrát, vagy hasonló korú Corollát gondolnék.
Nos, én először is pozitívan látom a kérdezőt, mert eddig a házra költött. Kérdező, eddig rendben is vagy :-) DE!
Eszedbe ne jusson pusztáén azért venni egy jobb autót, mert "lenéznek" a nők az autód miatt. ha ugyanis veszel egy "menőbb" autót, akkor azzal jönnek azok a nők is, akik: na, mi van, nem veszel nekem még egy arany gyűrűt, arany nyakláncot sem? s a többi nagy igény...
Szóval ha bele akarsz kerülni egy mókuskerékbe, ahol azért fogsz hajtani, hogy a nőt eltartsd, akkor csak hajrá, vegyél "menőbb" autót, de ha "normális" akarsz maradni, akkor ne :-)
Mondom mindezt úgy, hogy nem pasi vagyok, hanem nő :-)
4:
Azért ne csúsztass már ekkorákat! Gondolod, hogy majd azok a nők fogják megtalálni a kérdezőt, akik el akarják tartatni magukat vele, csak azért mert vett egy 5-6 éves, HASZNÁLT Astrát?
Nem, ezek a nők mqximum akkor kerülnek a képbe, ha 25-30 millióért vesz egy új Volvo-t, Lexus-t stb. Nem egy Opel Astra esetében..... ne röhögtess már minket.
Nem az 5-6 éves Astráról van a szó, hanem az elvről és a mókuskerékről, de már rájöhettem volna, hogy itt a gyakorin csak az a menő, ha valaki gazdag, játssza az agyát, röpködnek a százezrek, stb. Aki meg azt állítja, hogy kevés pénzből is lehet boldogan élni az meg egy hülye, maradi, nem normális, stb.
Mindegy is, húzzatok csak lefelé, 0-ánál jobban már úgysem tudtok :D
U.i. a kérdező azt írta, mind jobb módú nő volt - akkor ugye nem is lesznek majd nagy igényeik?
6:
Nem az a menő, amit te leírtál. Valamint arról beszéltél, amit írtam, nem másról.
Hát valahogy nem arra számítottam, hogy a komolyabb autó egy Astra nálad. :)
Érdemes megnézni a használtautó hírdetéseket, hogy miket lehet kapni 3 millióért. 10 év körüli BMW X5, 535, CLS 350 Merci, S Merci, Porsche Cayenne, stb.
Na ezekre azt mondom, hogy komoly autók és azok a nők is meg mindenki úgy néznek a tulajokra, hogy biztos tele van pénzzel. Pedig ezek az új korukban 30 milliós autók tényleg csak pármillióba kerülnek 10 évesen, de valószínű nem véletlen, mert ha elromlik, akkor horribilis szervíz költségek vannak. Én személy szerint csak azért vennék ilyeneket, mert szertem a teljesítményt. Volt már szerencsém vezetni és sokat utazni 250 lóerős BMW-vel, és számomra nagy élmény volt. Ha viszont ésszerűen nézem, akkor tökéletes a 18 éves passátunk, ami városban fogyaszt 6.5 litert, és 500 ezer kilométer után még a gyári kuplung és váltó van benne.
9:
Valóban vannak pár millióért ilyen autók, de hát aki 3 millióért ilyen kocsit vesz, az elég nagy pancser, és nagyon komoly komplexusa lehet.
A régi kocsi az régi kocsi, és a legtöbbször meg is látszik rajta. Nem tudom milyen érzések kavaroghatnak bennük, amikor beállnak mondjuk egy új Swift mellé, tudva, hogy többet ér az ő kocsijuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!