Hogyan kell kitölteni az erkölcsi bizonyítványt vagyonőröknek?
Figyelt kérdés
vannak minták neten,de számomra az érthetetlen. mi az,hogy a IV. pontnál: X-et tenni nem kell, hanem a hosszú fehér vonalra beírni az alábbi törvényi hivatkozást:
2012. évi CXX. törvény 5.§. én már egyszer ezt elintéztem. bevittem rendőrségre. de ott azt mondták nem jól töltöttem ki. mert a nem helyet igent kell volna x-elnem.
2016. jan. 4. 09:19
1/3 anonim válasza:
Jól mondták, A III. pontban kell egy X-et tenni az "IGEN..." szöveg elé.
Aztán a IV-esnél meg meghivatkozod a törvényt.
2/3 anonim válasza:
2 hete intéztem magamnak ezt. Olvasd el a tájékoztatót, elég egyszerűen leírják...
3/3 A kérdező kommentje:
rendészeti feladatokat ellátó személyt x-eltem be,plusz speciális résznél igent. természetes személyt x-eltem. ami volt törvény ablak azt üresen hagytam. és így küldtem el.
2016. jan. 4. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!