Olyan fejvadász céget keresek, ahová személyesen be tudok menni és személyre szabott beszélgetés után ajánlanak állásokat?
Gazdasági területen dolgoztam (jelenleg GYED-en vagyok), a végzettségeim is ide kapcsolódnak. Emellett különböző szinteken, több nyelvet is beszélek.
A jelenlegi munkahelyemen volt korábban egy főnökváltás és annyira megromlott a hangulat, hogy a régebbi állomány 90%-a két éven belül felállt és felmondott. A piszkálódásból én is kaptam, még 8 hónapos terhesen is, amit a mai napig nem értek, hiszen egyértelmű volt, hogy pár héten belül hosszabb időre távozok.
A fentiek miatt nem szeretnék a régi helyemre visszamenni, hanem új állást keresek...de kicsit elbizonytalanodtam, hogy pontosan milyen pozíció lenne a legtesthezállóbb. Így egyfajta karriertanácsadás+álláskeresés szolgáltatásra lenne szükségem. Megköszönöm, ha tudtok fővárosi cégeket ajánlani.
De külföldi is szóba jöhet, jó ajánlat esetén költözéstől sem zárkózom (családostul) el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!