Ha valakinek börtönbe kell mennie, akkor kirúgják a munkahelyéről?
Nincs még jogerős ítélet, és szabadlábon védekezem. De ha netalántán baj történne, akkor szükségszerűen kirúgnak? Végül is a szülni vonuló nőket sem rúgják ki mindenhonnan.
És ha csak felfüggesztettet kapok?
Az gondolom segít valamennyit, hogy mérnök vagyok, és a főnökeim is azok, és eléggé lenézzük ezeket az ingyenélő, léhűtő jogászokat. Hogy úgy mondjam az ő szavuk nekünk nem szent, de azért kicsit szorongok emiatt.
Nekem volt egy munka társam. Egy munka helye volt 8 éven keresztül 8év alatt 2 szer volt börtönben. Nem piti ügyek miatt még sem kuldtek el. Azaz papíron. Fel kellet nondania mert mentva kitér a de mindig visza vették miután szabadult .
Ugyhogy munkahely válogatja . Meg hogy szeretnek e m.
A közalkalmazottakat biztos, magáncégeknél pedig főnöke válogatja.
Például a Béla & Pista Számlagyártó Kft. biztos alkalmaz sitteseket is. Amúgy az se mindegy, hogy mi miatt, mert azért az adócsalás és darabolós gyilkosság nem egy kategória...
"Ismertem olyat aki csak sértett volt, egy elég kétes ügyben, már ezért elbocsátották a munkahelyéről."
gondolom, meg is nyerte a munkaügyi pert
"Mérnök vagyok, és a főnökeim is azok, és eléggé lenézzük ezeket az ingyenélő, léhűtő jogászokat."
Kicsit vegyetek vissza az arcotokból. Nem vagytok istenek ti sem, és a spanyolviaszt sem ti sz**tátok. Erről ennyit. A kérdésre válaszolva: igen, nyilván kirúgnak valakit, ha olyan súlyú bűncselekményt követ el, amit szabadságvesztéssel sújtanak. Mégis mit gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!