Dechatlonba van esélyem így bekerülni? 22/F
Tehát ott szeretnék dolgozni,de nincs semmi végzettségem, csak egy szakmám,ami kőműves.
Most sem a szakmámban dolgozom,mondhatni mindenes vagyok.
Gyorsan tanulok és sportos vagyok.Nem önfényezés céljából,de ott ez állítólag számít.Tehát van esélyem,ha bemegyek személyesen egy önéletrajzal betanított pénztáros vagy árufeltöltő vagy egyéb lehetőségek betöltésére?
Talán meg se próbáljam érettségi nélkül?Szerintem nagyon jól érezném magam ott és a környezet is nagyon tetszik.
Félek,ha bemegyek kinevetnek,hogy mit akarok én,pedig úgy gondolom bármit rám lehet bízni,és egyébként is szeretem,ha van felelősség rajtam.Azt írták,hogy lehetséges feljebb lépkedni,tehát ezis motiválna.
Van értelme jelentkeznem? Ha van akkor milyen pozicíóra?
Köszönöm a válaszokat!!! 22/F
esélyed van, sőt, pont a szürke, rabszolgának való embereket keresik.
csoporttársam volt náluk, olyan feladatot adtak nekik, amivel azt vizsgálták, mennyire csinálja az ember robotikusan azt, amit kértek tőle. ő pedig inkább önálló gondolkodással oldotta meg a feladatot, ahogy neki egyszerűbb volt.
végül pontosan emiatt nem vették fel, megmondták neki, hogy "el szeretnék kerülni a munkatársakkal való feszültségeket". nekik nem kell olyan ember, aki a saját feje után megy, és esetleg jobban tudná a dolgokat, mint a kolléga.
egyébként neki vendéglátós szakmája van, tehát a végzettségnél biztosan fontosabb a sportos megjelenés, de előny a kereskedelmi tapasztalat nyilván.
Robotikus munkavégzés?
Hát persze,hisz ezért vannak az áruházi standardek.
Mindenre megvan a megfelelő előírás,polckép,kép,kihelyezés satöbb.
Az persze nem gond ha valakinek van egyedi elképzelése,de nem mindegy hogy mit hova helyezel.
Pl ha az egyedi elképzeléses haverod előre rakja a lovassport kiegészítőket egy olyan áruházban amelynek a 60 km-es körzetében nincs lovarda az már bukó.
A Decathlon az egyetlen olyan lánc,ahol a dolgozók egésze sportol.
Akár profi igazolt akár amatőr szinten. És ez nem a heti 1x rúgom a bőrt szint.
Elvárás a sport szeretete hisz sport áruház.
A cég honlapján vannak álláslehetőségek :)
Több évig dolgoztam a cégnél, máig nem találtam jobb munkahelyet náluk. :) Igenis keresik az egyedi ötleteket, gondolkodó kollégákat, de a csapatmunka fontosabb az önálló megmozdulásoknál. Alapvetően nem robotmunkáról van szó, mint a legtöbb helyen (ez nem feltétlenül igaz a diákmunkára), nincs sima árufeltöltő pozíció, mindenki több mindent csinál.
Bár úgy tudom az érettségi az alapelvárás, ettől függetlenül bátran próbáld meg és az önéletrajzban emeld ki, ha valamelyik sportágban elértél eredményt, plusz azt amit rendszeresen sportolsz.
Sok sikert és búék! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!