Erdemes otvoni munkat vegezni?
Figyelt kérdés
neten sok ilyen van amit ajanlanak.2015. dec. 30. 08:18
1/11 anonim válasza:
Érdemes, mert otthonról általában kényelmesebb dolgozni. Viszont a neten található otthoni munkák 99%-a valami kamu, vagy kamuszerűség, amiből pénzt keresni nem igazán lehet. Ettől függetlenül otthoni munka létezik, napjainkban egyre jobban virágzik. Én pl. heti 3-4 napot itthonról dolgozom, rendes munkaszerződéssel, rendes fizetéssel.
2/11 A kérdező kommentje:
es hogy lehet megtudni hogy melyik nem kamu?
2015. dec. 30. 08:44
3/11 anonim válasza:
Az "otthoni" munka normál esetben távmunkát jelent egy normális munkahelyen. Vagy pedig egyéni vállalkozóként otthon dolgozol. Ez így teljesen jó, sőt, nekem például kifejezetten tetszik a szabadság.
De ezek a "csomagolok otthon", stb. munkák szinte mind átverések.
4/11 anonim válasza:
Ha fel kell tenned a kérdést, akkor nem, mert valószínűleg az átverés kategóriára gondolsz, tényleges munkához meg nincs eladható tudásod.
5/11 A kérdező kommentje:
es az szerintetek kamu ami neten allashirdeteseknel ott az a szoveg hogy OTHONI MUNKA 100€/naponta?
2015. dec. 30. 12:12
8/11 anonim válasza:
Ha a saját nevedet is csak segítséggel tudod leírni helyesen, akkor szerinted ki fog fizetni neked napi 100 eurót "othoni munkáért"?
10/11 anonim válasza:
utolsónak: ezen hatalmasat röhögtem xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!