Milyen sofőr munkák vannak?
Remélem jó kategóriaba raktam.
Szóval arra lennék kiváncsi hogy milyen viszonylag jól fizető sofőr munkák vannak. (Havi 150+, tehát nem pizzafutár vagy ilyesmire gondolok) Még fiatal vagyok de a vezetés a mindenem és szeretnék ebben szakmában elhelyezkedni. Nincs éretségim. Jelenleg édesapámmal dolgozok (autószerelés) viszont nem szeretem csinálni és a vezetés érdekel a legjobban. Lehetőleg belföldi sofőr munka érdekelne de külföld is szóba jöhet.19 éves vagyok(majdnem 20).Egyenlőre csak B kategóriás jogsim van de az induló pénzemet mindenkép a jogosítványok megszerzésére fogom fordítani.( tehát ezek után tervezném a sofőr munkát)
A lényeg tehát hogy minnél több sofőr munkát ha tudnátok írni, fizetéssel, munkaidővel , követelményekkel stb.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
pedig jelen információk szerint nem sok esélyed van ilyen feltételekkel munkát találni.
egyrészt ha 19 vagy, akkor gondolom van egy 1-2 éves kezdő jogsid.
sok helyre legalább 3-5 éves vezetési tapasztalat az elvárás, a normálisabb helyekre, ahol ugye adnak alád autót. ez is régiófüggő, dunántúlon több ilyen lehetőség van, mint a keleti országrészben.
egyedül a pizzafutárság olyan, ahol telibesz_rják, milyen tapasztalataid vannak, hisz 99%-ban saját járműt kérnek, és minden felelősség a tiéd, ha nem viszed ki, nem veszik át, ráborul az öntet stb. te fizeted ki úgyis.
viszont mivel rajtad múlik minden, így itt meg is tudod keresni a nettó 150ezret kb. 15 nap munkával, ha olyan helyre kerülsz, ahol tudsz ennyit dolgozni egy hónapban.
másik dolog megint a korodra visszavezethető. nem vesznek komolyan. B kat. jogosítványa 10ből 8 embernek biztos van, így ha jelentkezik egy 30-35 évnél idősebb ember is, akinek van már élet és munkatapasztalata, sokkal hamarabb felveszik, mint téged. pláne, ha még családja is van, akkor inkább azt támogatják, nem a te jogosítványszerzésedet.
én 23 vagyok, és én is jelentkeztem nemrég egy cukrászdai áruterítő állásra, elbeszélgettünk a tulajjal, mégsem engem választott...nagyon valószínű, hogy ezért.
esetleg tudsz még nemzetközi furgonozással ennyit keresni, ha kifizetnek, hisz nulla gyakorlattal itt is csak olyat találnál, akinek csak az a lényeg, hogy a fuvart valaki teljesítse, és neki ebből pénze legyen...a munkavállaló nem érdekli őket. egy életre megunnád a vezetést nulla pihenőidővel, és meghatározhatatlan hazaérkezéssel. minden hirdetésben megígérik, hogy 3 hétnél tovább nem tartózkodsz kinn...aztán persze ha épp x helyről nincs haza fuvar, akkor mégse jössz haza...kivéve, ha megunod, és otthagyod az autót, és hazastoppolsz, mert hát üresen nem jön haza az autó.
Nem dehogy...
Na szóval majd ha már meglesznek a jogsik , akkor érdekelne ilyen fuvaros munka leginkább. Tehát ez a vagy megyek valamiért vagy én viszek valamit. Ilyen kategoriában érdekelnének cégek, fizetések stb.
Köszi a választ :)
Esetleg tudsz mondani cégeket? Akiknél kezdőként érdemes probálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!