Semennyit. Igaz csak 3 hónapja vagyunk együtt, és nem keres túl jól, de mióta összeköltöztünk, kicsit több marad az ő zsebében is, így meg tudja venni ami neki kell. A flancosabb dolgokkal meg én szoktam meglepni, de mindig leb*sz hogy ezt most minek kellett (ilyenkor lövöm be a L'Oréal viccet).
Néha kér pénzt, de akkor is csak apróságokra (elmegy bevásárolni, befizeti a számlákat, stb.), és ritkán költi magára. Egyszer fordult elő, hogy elkérte a kártyám, és meglepett egy szexi rucival (neki!), mire hazaértem.
Azért a gyermeknevelés viszonylag ritkán tölti ki az egész életét egy nőnek... 2-3 évet otthon van a gyerekkel (akkor van valami pénze, mert kapja a GYES-t), majd utána visszamehet dolgozni, aki akar. Az más tészta, ha valaki nem akar dolgozni, de azt meg nem kell ráfogni a gyereknevelésre.
Kérdezőnek: lehet, hogy ez új lesz, de akad manapság néhány nő, aki pénzt keres, így nincs szüksége költőpénzre. Aki pedig háztartásbeli, az sem kap szerintem fix "költőpénzt", hanem egyeztet a párjával, hogy mire van szüksége, és mi az, amit ebből a költségvetés megenged.
Házasságban az a normális, ha közös a kassza. Ilyenkor, ha a nő nem dolgozik, akkor megtervezik a kiadásokat, és a férfi fizet. Vásárolgatni? Érdekes megfogalmazás.
Alkalmi kapcsolatban természetesen semmit. Csak házasság esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!